World of Warships


Betal i World of Warships de ubestridte sjømenn og befördere dine motstandere på bunnen av havet.

Alle mann på dekk! Når du har kontroll over World of Tanks på bakke- og beanspruchst med World of Warplanes riket over skyene for deg, ta deg i krigsspill World of Warships de syv hav. Tilgjengelig Du kan velge mellom en rekke slagskip, der du kan velge sin egen kurs, og deretter bevæpnet til tennene dine. På stedet bør du vite at i World of Warships krig fregatt, de fire egenskapene til ildkraft, hastighet, rustning og livet kalte sin egen. Alle fire er det å gjelde i en taktisk smart kombinasjon for å få mest mulig ut av skipet ditt.

Historisk Battles spillet Wargaming

Å velge mellom Du kan velge mellom flere skipsklasser i free-to-play spillet:

  • destroyer har dødelige torpedoer, er kvikk på veien, kan manøvreres godt og kan skape røyk skjermer.
  • cruiser i World of Krigsskip allsidige skip og er også egnet, takket være de luftvernkanoner for luftvern. Med høy ildkraft og god reload tid er de mareritt av hver destroyer kaptein.
  • slagskip er veldig svak, overbevisende for det med sin mektige ildkraft og rustning. God forberedelse er alt, fordi kretsen kan bare endres i sakte tempo.
  • hangarskip bære fighter, rekognosering, dykke bombefly og torpedobombere. Flyet fiendtlige fly å være målrettet eller spionert på, å angripe fiendtlige skip eller eskorterte allierte.
World of Warships

La skipet gå opp i flammer dine fiender!

Taktisk dyktighet er etterspurt

Men ikke å insistere på havet, en flytende festning seg selv tilstrekkelig. Last ned spillet World of Warships tilbyr en rekke forskjellige kart, som alle har sine egne egenskaper, værforhold og vanskeligheter. Sjøen er inndelt i 16 geografiske områder, hver med kjennetegn, slik som sandbanker eller øyer.

World of Warships

Med torpedoer kjempe deg dine motstandere.

Hvis du neste World of Warships ett av de to andre "World of"spill spille, du kan dele ressurser for å være forberedt for hver kamp i de respektive Action Game mellom disse tre spillene.