Agar.io


Kugelrund du gjør deg selv på en reise, og du catched i Agario en mindre ball etter den andre.

Som en jerv må du få i denne nettleseren spillet alltid noe mellom gjellene. Agario, også kjent som "Mitose: The Game" eller kjent innenfor stav Agar.io, er en av de mer uvanlige eksemplarer av gratis spillbar nettleser og mobile spill. Du kan gjøre det på smarttelefonen eller nettbrettet og spille direkte i nettleseren. Spillet Prinsippet er veldig enkelt, som denne traileren avslører:

I Agario spiller du en fargerike perler, som har som mål å bli større og større. Du beveger deg på et kart med rutenett bakgrunnen for pellets - for å spise og andre, mindre celler - små mat enheter. Her vil også i seg selv truet av større baller og ekle virus. Mange av cellene er kontrollert av andre spillere fra hele verden, som er nøyaktig samme mål som du forfølge. Så ikke glem at du kan når som helst bli slukt av dem hvis du ikke er forsiktig!

Agario

Jeger og jaget.

Stor ball spiser liten ball

Tidlig i spillet, velger spilleren et navn. Produserer navn fra en liste å velge mellom, hver foreslåtte navnet allerede knyttet til en hud. Huden bestemmer utseendet av en celle. Utseendet serier av farger på landets flagg til morsomme design. Hvis du velger ditt eget navn, er mobil tildelt en tilfeldig hud. Hvis du har valgt ditt navn, starter du som en fortsatt liten celle - omgitt av andre fargerike celler, pellets og virus.

Agario

Se opp for større kuler bryr seg!

Cellen av et mål kan du spise hvis din er større med minst 10 prosent enn dem. Når det kommer til cellen av en annen spiller til en allerede delt celle, må være større med minst 33 prosent. Du beveger deg lett gjennom den tilsvarende cellen for å spise dem. Med hver aufgefutterten celle eller mat enheten din runde spillfigur er å få fotfeste. Mer vekt, men betyr også at du flytter mer rolig over banen, mens alle andre småting i halsbrekkende forbi deg. Forvalter en større celle å spise deg, det er for deg "game over" og du må starte med en ny celle.

Agario

Massen gjør det

Vil du ta en stund å faste for deg, mister du gradvis til bakken, og dermed ytterligere fôr alltid opptatt! Selvfølgelig er det de gratis spill Agario triks som du kan bruke til å holde seg i live lenger, og for å lede rangeringen.

Spis eller bli spist? Survival of the fittest i Agario

Din glupske sirkel beveger seg i den retningen som dirigerer ham musen. I tillegg har du muligheten til å bruke visse triks ved hjelp av to nøkler. Ved å bruke mellomromstasten i Agario du dele dem ballen i to mindre versjoner. Har du allerede produsert en rik, rund kopi, lønner det seg ofte å trykke på W-tasten. Denne lille massen løsner fra cellen. For å være den tykkeste cellen av verden, er det ikke bare strøm, du er verdt, du trenger å lure motstanderne også dyktig.

Agario

Hmm, deilig!

Deler du deg på riktig tidspunkt, kanskje du ikke kan unnslippe, selv om du var drevet av en motstander inn i et hjørne celle. Ikke bare lagkameratene ønsker å gjøre livet vanskelig for fullstendig datavirus ønsker å forstyrre deg i din konstant søken etter mat. Virus du erkjenner sin taggete kant, dessuten de er betydelig større enn pellets. Likevel skjer det i de glupske celler som de spiser en viral celle.

Agario

Spis deg mett på mindre poeng!

En celle som har spist et virus som øker men som med den normale inntak av mat, men det blir deretter skutt opp i mange små deler av cellen. Disse små deler igjen er spesielt utsatt for å bli spist av større celler. Spise eller spises - det er prinsippet av Agario kan oppsummeres konsist.

Lagspiller eller ensom ulv?

Du kan velge mellom to spillmoduser i Agario å velge mellom. Du kan i dette multiplayer spillet enten konkurrere som en enkelt spiller og prøver å bite deg utelukkende av befolket av umettelige celler verden. Eller du sette din lykke i lag-modus på prøve.

Agario

Du kan velge mellom mange forskjellige skins tilgjengelig.

For dette, blir du en bestemt farge gruppe allierte celler og prøve sammen med disse spillerne til å gjøre det med fiendens kuler. Som den nåværende situasjonen er, ser du både i single og i lag-modus på grunnlag av topplisten. Du kan enkelt Agario online spill gjennom nettleseren eller laste dem ned gratis app for Android eller iOS.

Noen elementer i spillet du kan tilpasse til din smak, for å inkludere for eksempel bakgrunnen (hvit eller svart) eller skjule muligheten til farger, navn og andre ting.