Golf Stjerne


Opplev en verden av golf hjemme på PC. I denne golf MMOG du oppretter en unik karakter og trene din tee til du er en av de beste virtuelle golf fagfolk.

i Online Game Golf Stjerne starter du din karriere som profesjonell golfspiller. Totalt sett er du dette seks golfbaner av varierende vanskelighetsgrad er tilgjengelig. Du bygger deg på sin egen karakter med et unikt utseende, sin egen styrke og utholdenhet. Forskjellige passive og aktive ferdigheter forbedre dine ferdigheter ytterligere. For å utføre spesielle slag, er din skjebne i etterspørselen med vanskelige tastekombinasjoner. Målet: toppen av golf stjernerangeringer!

Sammen med opp til 30 spillere på ett sted kan du bevise dine ferdigheter av tee her. i Golf Stjerne du spiller parallelt og samtidig vente med de andre, her du ikke bare har det før motstanderen har gjort sitt inntrykk. Fem forskjellige spillmoduser gi variasjon på greenen.

den spillklienten Gulf Star tilbyr en rekke plagg, som du kan tilpasse din egen spillfigur. Så vil du også visuelt et blikkfang på feltet, enten i pinstripe dress eller uformell fritid kjole. Med ulike oppgraderinger for deg og din bat er du også i stand til å optimalisere spillet ditt og få mest mulig ut av din golf stjerne.