Prison Wars Online


I gratis nettspill fengsel Wars Online går du i fengsel og prøver å gi deg selv det respektert av alle andre innsatte.

Din startposisjon i online rollespill Prison Wars Online ser bare en gang fra ikke spesielt rosenrød: Spillet begynner når du lander bak gitter, noe som er sannsynlig, men neppe overraske deg på tittelen. I fengsel Wars online det kommer til livsvarig fengsel. Men alt går i nettleseren spillet er ikke nødvendigvis slik som i det virkelige fengsel. Minst håper vi ikke det.

Kriminalitet lønner i fengsel Wars Online

Spillet er veldig minner om titler som Hero Zero: Du lager du egen karakter, som du tydeligvis har ikke så mange valg på første til å tilpasse seg det visuelt din smak. De nødvendige elementene du tjene deg under fengsel karriere eller tjene det med ekte penger. Visste du bestemmer deg for en opptreden gjør deg kjent opplæringen med alle de grunnleggende mekanikken i fengsel Wars online. En av de sentrale elementer er de oppdrag eller kriminalitet, slik som oppdragene blir kalt. Siden det gjelder, for eksempel for å egge en kamp. Har du slå deg godt i ordrene, vil du bli belønnet med erfaringspoeng, som sender opp karakteren din i nivået.

Battle for kantinen

Med hvert nytt nivå kan du hele tiden forbedre din karakter statistikk som i de fleste MMORPGs. Her bestemmer du selv hva du ønsker å skape mest mulig verdi: makt, forsvar eller hastighet. Disse egenskapene du kan trene for å være bedre forberedt for de forbrytelser innenfor fengselsbygninger, Fight Club eller kampen for individuelle rom i fengselet. I fengsel Wars online der ute som spiller en stor rolle i som styrer fasilitetene som kafeteria, vaskerom eller sykehuset ving. Det er best å låse deg selv i en gjeng. Disse miljøene fungerer som laug i andre spill. I teamet er det alltid lettere å få makt i en region, og for å holde den under deres kontroll. Deretter andre passasjerer kan bare kaste ut disse rommene uten kan gjøre noe med det. Vel, i fengsel Prison Wars Online, ting fungerer bare så annerledes enn vanlige fengsler.