Doodle Jump


Spring, som gal! Din spillefeltet: en rutete ark. Ditt oppdrag: Kjemp deg vei til toppen ved å se erklimmst plattform plattform.

Doodle Jump er et mobilspill som du kan spille når som helst bare i mellom. Med din lille skapningen er du prøver å klatre helt til topps. Her finner du deg selv på annen karakter rutete blader igjen. Enten undervannsverdener, snø landskap, Halloween eller plass maps: i Doodle Jump, er det mange områder som du kan utforske på egen hånd. På hvert kart er det viktig for deg å flytte fra en plattform til den neste. Men så enkelt er det ikke, for alle fellene er skjult. Eller du forventer ekkel motstander, som selvfølgelig den i for liten skapning.

Utforsk et kart til den andre og holder alle hindringer god utsikt. Ikke bare vanlige monstre, men også UFOer og sorte hull gjør for deg selv i mobilspill Doodle Jump livet vanskelig. Fra tid til annen selv bryte av en plattform, må du se at du ikke krasje det samme med henne. Andre plattformer, men plutselig forsvinner, flytte eller eksplodere selv. Bare med et våkent øye og raske fingre kan du bringe levende og godt hele veien opp skapning ved hjelp av berøringsskjermen. men med litt flaks vil du også finne power-ups som vil gjøre livet ditt. Med jet packs, rakett, trampoliner og propell hatter du lykkes med mindre innsats for å overleve eventyret på kartene. Kontroll av din lille skapningen er svært enkel: Har du en tendens telefonen mot venstre eller høyre, flyttes også karakteren din i den retningen. Tapping du på den annen side på skjermen, skyte deg.

Doodle Jump er en gratis mobilspillet for din Android- eller Windows-Enhet. En free-to-play-versjon iOS-Enheter er også tilgjengelig, sammen med du finner i butikken er også en betalt versjon av spillet.