Planter vs. Zombies


Aaaah, nå det blir farlig! har det i for deg komiske zombier. I Plants vs. Zombies du bruker planter å forsvare ditt område ...

En bisarr historie bak mobilspill Planter vs. Zombies, som også under navnet Plants vs Zombies er kjent. Egentlig er du en heldig hus. Egentlig. Fordi for en kort tid du vandøde gjøre livet vanskelig. Hver eneste Zombie har spesielle evner som forsvaret ditt blir ødelagt. Og forsvaret ditt er ingen høye vegger eller katapulter, nei ... i dette mobilspillet du angriper tilbake til plantene.

Snorkel zombier i front yard dam

Ja, du leste riktig, planter. Nesten 50 forskjellige planter stå i spillet tilgjengelig. Med peashooters, vegg nøtter, kirsebær bomber og andre morsomme våpen du klarer å forsvare territoriet. Det vil si, hvis infisert, en sofistikert strategi bak dine handlinger. Planter vs. Zombies er faktisk et turbasert tårnet forsvaret spillet. Mot de utallige grusomme skapninger du kjemper ikke bare om dagen, men også om natten eller på taket og i bassenget. så det ville være allerede gitt for gjester. Det samme gjelder for de udøde: Enten Stabhochspringer-, bøtte eller snorkle zombie - hver av dem har alt!

Plants vs Zombies på alle enheter

Under eventyr du tror i tillegg til mynter ut med hvem du kjøper ormen Stinki eller power-ups. I Adventure modus, venter på deg 50 moro nivå i gebyr-baserte spill Plants vs. Zombies. men i tillegg har du også mulighet til å sette deg inn i arenaen for å spørre hvor lykken på visse nivåer igjen til test. i Mobile spill for iOS-, Android- og Windows-Enheten venter for deg en morsom zombie moro. Forsvare territoriet, og spre de ekstraordinære scruffy skapninger!