Pockie Ninja 2 Social


Nyt Naruto og hans venner i et taktisk sosialt spill på Facebook. I dette spillet tar du vare på din egen landsby og skaper en hær av livskraftige ninjas.

Pockie Ninja 2 Social er den offisielle etterfølgeren til Naruto / Bleach slåssespill Pockie Ninja. Men i motsetning til arenakamp nettbaserte spillet vil komme denne strategien spillet ikke bare utviklingen av en søt liten manga kriger i forgrunnen, men du tar deg selv lik en hel hær av ninjaer. Som leder av en liten bosetting du er ansvarlig for utviklingen av hele samfunnet. I løpet av spillet du bryr deg om å utvide bygningen og opplæring av fighter.

Utgivelsen av spillet, må du beherske opptil 84 unike ninjas. Hver av dem kan du også bruke til å forsvare både til økonomisk velvære for din landsby som. Selvfølgelig er det deg i denne sosialt spill også fritt til å etablere kraftig angrep team og sende krigere til bosetningene av andre spillere.

Det er fire rekkene i Pockie Ninja 2 Social: blå, lilla, rødt og gull. Jo sterkere evnene dine kosete jagerfly, sjeldnere er også deres rang. Om ninja skoler du rekruttere nye enheter og trene dem til imponerende væpnede styrker. Ved du forbedre din skole, kan du gi deg selv også har tilgang til enda kraftigere krigere. I kategorien av gull vil du finne kraftige premium ninjaer som du kan tjene på spesielle arrangementer, Saga oppdrag eller ved syntese.

Denne spesielle funksjonen i Pockie Ninja 2 Social lar deg lage dine egne unike Super Ninjas. Du kan bruke syntese så snart landsbyen din har nådd det stadiet 20. Alt du trenger bare å kombinere noen tre krigere til en ny, da - avhengig av nivå og ferdigheter utgang Ninjas - har spesielle krefter og din landsby fører til ukjente høyder.