Candy Crush Soda Saga: dusting mer liv gratis – så …Det er gratis match-3-spill Candy Crush Soda Saga sikkert måter å få til ekstra liv uten å bruke penger. Vi forteller deg hvordan det er gjort!

Alle som noen gang har spilt free-to-play mobile spill Candy Crush Saga eller etterfølgeren Candy Crush Soda Saga, vet det: Din fast i et vanskelig nivå fast og miste runde etter runde, før plutselig ingen flere hjerter er til venstre og du må vente minst en halv time før du kan fortsette å spille. Denne type brems er spesielt irriterende når du er i ferd med å lage runde. Den raskeste måten å omgå ventetiden er å hamstre i spillet butikk med ekstra liv. men fordi det ikke er billig (du må bruke det betalte gullbarrer), har vi utarbeidet noen tips til deg om hvordan du kan spare deg ekstra hjerte uten å investere penger.

En måte å få tak i Candy Crush Soda Saga med livet er å knytte spillet med Facebook-kontoen din hvis du har en. Stillingen er umiddelbart synkronisert og bevart all fremgang, uansett på hvilken enhet du spiller. Også, hvis du har drukket i Android eller iOS app, all hjerte, de er fortsatt tilgjengelige i Facebook-kontoen din. På denne måten kan du bygge bro over ventetiden til neste mobile liv. Hvis du allerede har knyttet poengsummen din med Facebook, kan du også sjekke ut nye hjerter av venner sende permisjon. Som kan avbryte før du bruker dem. Slik at du alltid har en tilførsel av ekstra liv er tilgjengelige. Selvfølgelig, "manns minne" større, jo flere venner du har. Også være sikker på forespørsler av vennene dine alltid svare, fordi når de har akseptert gaven, vil den automatisk sende deg et liv tilbake.

Med mer liv Candy Crush Soda Saga er dobbelt så moro.

I stedet hjertene til vennene dine i Candy Crush Soda Saga bruke opp umiddelbart, kan du fortsatt gjøre deg et annet triks å bruke. Slår den trådløse tilkoblingen og mobile data før du tar ekstra liv å fullføre! Etter at du har klikket på hjertene og se en melding som forteller deg at du ikke er koblet til Internett. Den ignorerte henne og lukker match-3-spill på App Manager. Hvis du deretter starter på nytt, blir livet fylt opp, og du kan fortsette å spille, selv om du slår på internett-tilkobling.

Du har ingen Facebook-konto, ønsker ikke å assosiere med Candy Crush Soda Saga ham eller har det også blitt gamblet bort hele livet, det er en annen metode for ekstra liv, som allerede har fungerer i Candy Crush Saga. Nedtellingen som du ser øverst i venstre hjørne, bestemmes av tid i smarttelefonen eller nettbrettet. Hvis du forestille deg tid i innstillingene til to og en halv time, fyller hjertet indikatoren automatisk opp igjen. For dette du slår av automatisk tidsinnstilling og åpner Candy Crush Soda Saga. Slik at du ikke vil gå glipp av viktige datoer eller en gang ikke vet hva klokka er, bør du tiden på igjen "automatisk" Set. Er litt tungvint, men hva du ikke bør gjøre noe for å få endelig til neste nivå?

Kilde: Spill