Echo of Soul


Legg til 'deg utallige oppdrag som venter deg i MMORPG Echo of Soul og utforske en fantastisk verden ...

Jo mer du har å gjøre med din karakter, jo flere ferdighetene til helten din bedre. Nyttig i deg er den unike sjelen systemet som lar deg finpusse jevnt til ferdighetene til karakteren din. Dette er sårt tiltrengt, fordi før eller senere det kommer til den første PvP dyst, som er å gi en skattekiste for deg utelukkende på dine ferdigheter ankommt.Gefallene motstanderen er, fordi det er deres sjeler du samler en, du endelig bruker for ditt formål. Her bør du være i for mye av handlingen, for både PvE og PvP scenarier avgjøre i denne free-to-play MMORPG hverdagen.

Men en etter en: Med et mål tegnet du legger ut på en fantastisk reise. Seks forskjellige klasser er det du gjør å velge mellom. Hvilken klasse du gjennom starter, er det selvsagt opp til deg:

  • kriger
  • Ranger
  • skurk
  • verge
  • Mage
  • okkultist

Ensom ulv eller lagspiller?

Alene eller sammen med andre spillere du møter de mange utfordringer som har utarbeidet skaperne for deg. Senest i gruppefangehull teller teamarbeid, som det er i Echo of Soul ingen helbredende klasse! Med allierte spillere og en smart plan vil det fortsatt være enkelt for deg å komme gjennom fangehullene godt og å gå med fetere byttedyr unna. bevege seg mye du kan i dette MMORPG om bare fra en hjemme-PC. Men på den "Echo of Soul"-Companion app lykkes du, når som helst og fra hvor som helst til å kommunisere med din klan. Samlet sett forventer du EOS over 1600 unike oppdrag - slik at det er så mange jobber som du gjør i spillverdenen. Enten du er på det alene, gå med mount eller med andre spillere.

Fantasy spillverdenen ble opprettet av utviklingsteamet som har jobbet på den populære MMORPG Lineage andre Echo of Soul er tilgjengelig som en PC-spillet i det tyske språkversjonen.