Produsenter og forhandlere


Være produsent og distributør på samme tid i dette nettleserbasert virksomhet simulering. Opplev komplekse varer sykluser og veien opp til en vellykket forretningsmann ...

i produsentene & Traders du kan vise er hva slags tre du skåret, og om du har makings av en bedrift magnater. I denne simuleringen, tar du vare på alt som hører til en fornem Wheeler: Du utvikler nye produkter og deretter spør dette også selv siden. Med dine varer gjør deg livlig handel og erwirtschaftest deg en liten formue, som du slår abdeckst dine fremtidige investeringer.

Som en forretningsmann i Producers & Traders du styre alle trinn i hver spesielt, og styrer alle ting i riktig retning. Fra forskning og utvikling av nye ideer på samlebåndet til butikken - Du er sjefen. På høyere nivåer får du tilgang til flere nye produkter og måter å tilpasse din virksomhet. Mer reklame? Større kjøretøy? Du bestemmer hva som er best for din fremgang i Producers & Traders er!

Ikke stoppe deg fra hindringer som kjøretøy slitasje, sårt tiltrengte renoveringer eller ring tap på tomme hyller i butikkene. Med utgivelsen av hver ny oppgave er du åpen for ytterligere detaljer i forretningsverdenen. den nettspill produsentene & Traders vil derfor alltid mer komplekse og mangefasettert.

Regelmessig små arrangementer finner sted som vil gjøre spillet mer variert. Du må laste ned noe for å forfølge en karriere i Producers & å kvalifisere for Traders i det samme angrepet. Registrerings er tilstrekkelig.