Pockie Ninja


Legg ut på en unik reise gjennom en fargerik tegneserie verden. Med andre ninjaer levere du deg actionfylte kamper og forbedre dine ferdigheter ...

Så kraftig ninja du reise gjennom en verden av Pockie Ninja og sette deg de mange utfordringene hosting online spillet for deg. Mange tegn er du i Pockie Ninja for valget, slik at du kan bestemme helt i starten av en spillfigur. Hver figur har individuelle ferdigheter som må forbedres etter hvert som spillet utvikler seg.

I tegneserieverdenen Pockie Ninja venter på deg en eller annen måte eventyrlig møte. Så du møter på reisen, for eksempel på søte dyr, besøke forskjellige landskap og landsbyer og holde ut fiender med hvem du kan konkurrere. Her setter du kampferdighetene på prøve. I actionfylte kamper av Pockie Ninja vise deg hva som er en heroisk Ninja i deg. Som en vellykket kriger du stige til nivået og sjekke den mystiske land av nettleser~~POS=TRUNC.

Som ung ninja venter deg mange oppdrag som må overvinnes med hell. I kampen vil du utnytte ulike elementer som du beseire enhver motstander. Du gir dine søte kjæledyr, og benekter med dem mange farlige eventyr. Heroic du kjemper for rettferdighet og prøver verden av Pockie Ninja å holde fra å gå under. Gjør deg klar for actionfylte kamper der du viser full satsing.