Grepolis


I fotsporene til Alexander den store, Odyssevs eller den vakre Helena - Grepolis fører deg tilbake til antikkens Hellas.

Bygging og sanntids strategispill satt i Hellas på tidspunktet for antikken, en ekstremt dynamisk periode i menneskehetens historie. Du begynner ditt eventyr i denne nettleseren spillet på en gresk øy. Det er din første oppgave er en såkalt Polis (gresk for "by") For å sette opp. Som med alle sammenlignbare konstruksjon spill, er utvidelsen fortsatt topp prioritet. Hva du strategi å bruke minst er igjen alene deg. Ta eksempel bare din egen øy under kontroll eller ta til fastboende spillere, bryte på de samme nye øyer eller velg diplomatisk måte av deg kommer i allianser med dine naboer. Grepolis tilbyr omfattende muligheter for hver taktikk.

Hver spillverden omfatter ca 20.000 øyer - det perfekte utgangspunkt for harde kamper på fast grunn og fantastisk kamper på de syv hav. En balanse mellom bakkestyrker og kraftige flåter i Grepolis derfor fordelaktig. I statistikk, får du en oversikt over dine prestasjoner og din motstander.

Gods med forskjellige velsignelser

selvfølgelig, er typisk for Hellas den tiden, mytene rundt om i verden av gudene. Du møter i Grepolis himmelske liker av Zevs, Poseidon og Athena. Husk godt, som Gud du spesielt huldigst, fordi alle gir deg andre fordeler og styrker.

Grepolis

Bygg ditt imperium i antikkens Hellas!

I strategispill Grepolis, er det ulike forskningsanlegg, der du har mulighet til å utforske en rekke ytelsesnivåer og dermed gi deg selv storvilt fordeler. Kanskje da vil du snart bli den mest suksessrike grekere, har den gamle verden noensinne har sett.

Grepolis

Mange guder er en av partiet.

Grepolis i nettleseren og som en app

I tillegg til den versjonen for nettleseren kan du spille Grepolis på mange mobiltelefoner og nettbrett. Du kan bygge byen din i gratis app for Android smarttelefoner og nettbrett og iPhones og iPads. En Windows 8-app eksisterer.