Pockie Ninja 2 Original


Oppfølgeren til den fargerike rollespill rundt heltene fra den berømte anime serien "Naruto", Bli en ninja og oppleve spennende eventyr i en fritt tilgjengelig verden.

Som i forgjengeren Pockie Ninja 2 Original, er også i denne delen av serien i begynnelsen av en rekke kjente figurer fra anime å velge mellom. Hver av dem har forskjellige egenskaper og evner. Klansystemet er definert mer presist enn før, noe som gjør karakteren din får en eksklusiv for familien hans evne. så vurdere som en øyespesialist av Uchiha eller som Akimichi, som er i stand til å manipulere kroppen vekst, gjennom en verden av nettleser~~POS=TRUNC og forbedre teknikkene før du heranreifst sann mester. Selvfølgelig, du har fortsatt nok av andre klan familier å velge hvor du kan forme din egen karakter.

Den fargerike verden i stil med japansk animert serie er mer omfattende enn for forgjengeren, og inkluderer et tillegg "Free Game Mode"Enkelt - kan forfølge dine egne opplevelser - uten oppdrag og fiender. Bli milliardær byggmester eller globetrottere!

Selve nettleseren spillet er fullt av oppdrag som gir deg forskjellige NPCer. Fra enkle kjøp til ødeleggende uovervinnelig vises motstanderne får du forskjellige jobber. Skulle det være en kamp, ​​kan du beseire motstandere takket være kampteknikker eller ved hjelp av elementer. Nyttige elementer du får for fullført oppdrag, bekjempe fiender eller i butikkene. Dine ferdigheter, kalt Ninjutsu, vil du lære i løpet av nettleserspill og bruker dem i tvister. Du spytter ild, hurling lynnedslag eller bruker andre kraftige angrep. Ta på forskjellige motstandere fra anime og ulike monstre som streifer nivået Pockie Ninja 2 bare. Få seieren i fjerde Shinobi War for en av partene og bestemme skjebnen til ninja verden.