Load app på smarttelefon eller nettbrett: Big Bang EmpireDen erotiske spillet Big Bang Empire er offisielt i starten siden slutten av 2014. Imidlertid har tittelen blitt utformet som et nettspill. Men som er vanlig i dag, er stemmene hevet etter en optimalisert mobil versjon av et spill. "Cross-plattform" er det magiske ordet, slik at du kan få tilgang til både på hjemme-PC så vel som på farten truet hans valg og fortsette eventyret grei.

Big Bang Empire app for Android

Big Bang Empire som en app

Nå har du, gaming operatør av online spill optimalisert mobile versjonen av spillet for Android-enheter som er tilgjengelige for nedlasting. Imidlertid er app ikke er tilgjengelig på Google Play-butikken. Ikke få panikk: er komplisert å laste ned Big Bang Empire app fortsatt ikke.

Er du for tiden er på farten med Android smarttelefon eller nettbrett på vår side, og klikk deretter under (eller her) på den store grønne knappen som sier "spille Big Bang Empire nå", Du vil automatisk til den offisielle nettsiden til spillet gått og finner på bunnen av den tilsvarende nedlastingsknappen. Etter at du har installert appen, kan du begynne med en gang og utvide erotisk imperium.

Når det er nyheter om et Big Bang Empire app for iOS, lærer du det på dette punktet!

Kilde: Official Website