Rail nasjon


Som en jernbane fan du tilegne deg i dette spillet vakre funksjoner og styre en jernbanenettet, som ikke har noen lik.

Fra den industrielle revolusjon gjennom til avansert, moderne verden: I den frie økonomiske simulering Rail nasjon er du trener fra seks forskjellige epoker tilgjengelig. Dette kan for eksempel diesel, elektriske eller damp motorer som, oppgradere deg hele tiden. Du erbaust ruter og planlegge det lokale og lang avstand for å tilfredsstille bedriftskunder og passasjerer likt. Hva venter du på? En trailer kanskje? Der du går!

Spille Rail Nation online og reise gjennom jernbanen historie

Dine trekk du prøver å maksimere lønnsomheten til bruk for transport selskaper, bygge på jernbanenettet og vil utforske nye teknologier. Fortjeneste at du einfährst, vil det avhenge av gods transportert. Siden Rail Nation online spilles MMO, vil du komme relativt raskt på lagkameratene dine som er med sine selskaper enten konkurrenter eller kommer sammen med deg i en jernbaneselskap. Så du kan arbeide sammen for å lykkes og konkurrere med andre selskaper.

Rail nasjon

Også dampmaskiner som sirkulerer i Rail Nation.

Du investere forskning peker flink, du vil bedre seg i løpet av karrieren din beveger seg - så de er raskere og kan bære betydelig mer last utover. Her er eksemplifisert noen lokomotiver som du kan bruke i de seks forskjellige perioder av nettleser og mobile spill Rail Nation:

  • 1. Era: Schwalbe, esler, Falcon
  • 2. Era: panter, gaupe, elefant
  • 3. Era: Hercules, Morpheus, Osiris
  • 4. Era: Apollo, Ares, Poseidon
  • 5. Era: Unicorn, Medusa, Satyr
  • 6. Era: Oger, Olympus, Hydra
Rail nasjon

Du er nye områder og bygger stasjoner.

I tillegg spesielle Bonusloks som Red Kite, Isis, Valkyre eller titan oppstår. Hva varene du bestiller transportierst fra A til B, bestemmer du helt alene. Blant annet er kull, tre, metall, maskiner og elektroniske produkter å velge mellom. Er dette å være spesielt ettertraktet vare, vil du bli belønnet med masse penger.

Rail nasjon

Den videre utviklingen holder alltid i sikte!

Full steam ahead!

Nettleseren og mobilspillet har en dynamisk landskapet kartet. Du starter ved i en by du ønsker og bekymre deg for at din jernbanenettet er gradvis koblet til andre områder med mange prosessanlegg. Hvis du er den eneste vellykket, transport av varer cranked så rett.

en av dine oppgaver, utarbeide praktiske rutetider og planlegge ruter smart - tross alt fart og sikkerhet i handel med varer, aktiveres. Konkurrerer mot andre spillere regelmessige utfordringene står i simulatoren på programmet. Din stasjonsområdet selv også du utvikle jevnt og trutt, og du zurückgreifst til totalt elleve bygninger.

Rail nasjon

Med tog kommer fra sted til sted.

I tillegg til en fiktiv lekeområde, er det også den amerikanske scenario og etter oppdateringen "Steam Europa" et Europa scenario - begge spilt på realistiske kart. De to innholdsoppdateringer var fylt opp gratis i Rail Nation: I den europeiske scenario ti regioner som kjemper for dominans i jernbanedrift - 50 autentiske byer med sine severdigheter kan besøkes. Urban vekst står i direkte sammenheng til suksess for spillerne - som også er valgt som ordførere og presidenter og koordinere som politiker felles prosjekter.

Rail nasjon

I Amerika, sette deg din kontinentale ruter for godstog.

Scenariet i USA er på et kart over USA i stedet, og tilbyr typiske amerikanske lokomotiver og fokuserer på konkurransen mellom selskapene i øst og vestkysten. Begge scenarier utvide rail-nasjon spill for både nybegynnere og veteraner til helt nye utfordringer.

Rail Nation online spill sammen med venner

For ikke å være alene i togtrafikken, kan du starte med venner et samfunn. Aktiv hjelp til å bygge ditt imperium er så du nesten helt sikkert allerede. Burst din seng, for eksempel, nesten før kull, kan du dele med dine medreisende vare enkel. Dessuten, med dine allierte du klarer å ha sterk konkurranse bak deg.

Rail nasjon

Hvilke varer som kunder etterspør?

Dine ferdigheter vil du i mange konkurranser testen. Her konkurrerer du mot andre entreprenører i byen din og prøv å ikke bare penger, men også prestisje høste. I den spennende finalen, du endelig har en sjanse til å vinne sammenlagt Zugspiel Rail Nation.