Armored Warfare


Tegn din tank i kamp og erfaring i Armored Warfare harde kamper med masse action!

I free-to-play tanken spillet Armored Warfare Aldri har du kommet til hvile. Stadig eksploderer nå her, nå er det noe som lurer og på neste hjørne allerede en annen fiende. Som en einstøing du kommer fast bestemt på ikke på slagmarken langt, et nederlag er du nesten sikret i dette tilfellet. Derfor føler du bør raskt gå sammen med andre spillere og score i lagbaserte kamper og samarbeidskampanjer. Den gratis nedlasting poengsummer med et bredt spekter av kjøretøy, kart og mye action.

Du tar i Armored Warfare full kontroll over pansrede kjøretøy som du kan forbedre litt etter litt i løpet av spillet forresten. Med lures stål kolossen du kjemper og spørre om forskjellige slagmarker dine ferdigheter. Men pass på: Når du spot fiendtlige spillere vil umiddelbart bli skutt skarp! Prudence på de ulike kartene har så sine fordeler, men altfor nølende, bør du ikke handle, selvfølgelig, også.

Mange tanker er tilgjengelig

I Last ned spill Armored Warfare, sjekk før kamp, ​​lys og panserjager. Selv pansret bil og selvgående våpen tilgjengelig for deg. Hver type kjøretøy har individuelle styrker og svakheter, som du bør gjøre deg kjent sakte.

Armored Warfare

Skjul dig godt før dine fiender!

Spillet spilles i krigsspill på ulike kort. Enten på gigantiske havneanlegg eller i nærheten oljeraffinerier - her er noen eksempler på kart som du kan gjøre i usikker Armored Warfare med krig kjøretøy:

  • Roughneck kort: I de kalde slettene i Russland du prøver å ta kontroll over et oljeraffineri å ta over.
  • "Stiller elv"-kart: To elver omgitt av åser kommer sammen i sentrum av en landsby. Taktisk smart tilnærming er nødvendig når du flytter mellom bygningene.
  • Spirit Fields: Her kampen stiger til en forlatt, gamle fjell flyplass. Gater og bygninger er sjeldne, canyons og steinblokker for rikelig.
Armored Warfare

KABOOM!

Taktikk teller i Armored Warfare

Å trekke i kamp seir fra slagmarken, bør du legge ut til deg med dine lagkamerater sofistikerte taktikk. Med en tung moderne stålgiganten du er, for eksempel, ikke så kvikk som farten med en lett og manøvrer tank. Uansett hvilken bil du velger, er du alene. Så lenge du kommer godt overens med bilen i aksjon situasjoner. Dette gjelder også for de forskjellige kart: Overalt venter deg utslette andre startposisjonene og muligheter fiendens en. Men mens det er ikke den perfekte taktikk i Armored Warfare. I enhver situasjon, og i hvert spill modus, må du igjen tenke på hvordan du bør opptre i kamp.

Armored Warfare

Lurer overalt motstandere.

Spillstudioet Obsidian Entertainment lover spillet jevnlig nye spillmoduser å gå glipp av kjøretøy, våpen og oppgraderinger slik at du finpusse på nytt, ikke bare til kamptaktikker, men også skru den til tanken kan.