Ikariam: Het dagelijks leven van een vers gebakken piratenSinds enkele weken, kunt u uw hand te proberen in de strategie browser spel als piraten. Maar wat nieuwe functies worden dan ook in het spel komen en wat heb je het helemaal? We hebben de belangrijkste informatie over piraterij-update voor u samengesteld.

De nieuwe piraten fort kan worden opgewaardeerd in 30 etappes. om uw piraat fort gelegen op de daarvoor bestemde ruimte op je eiland, je bent een aantal nieuwe functies in de browser spel beschikbaar:

invallen

In een plundering hun gevangen u Kaperpunkte en goud. In het spel zijn er negen verschillende reizen.

invallen

Wat doet een piraat de hele dag? Rechts, invallen plannen ... en na de fles rum bepaald soms lopen. Ziet zijn in uw buurt meer piraat bolwerken, kunt u hen aan te vallen en krijg je het Kaperpunkte.

Kaperpunkte voor de bemanning sterkte

Met een zwakke crew zal je niet ver komen. Om uw man geleidelijk upgraden voor de piraten het leven, je moet alleen de Kaperpunkte dat u investeert in uw bemanning. Is uw bemanning een keer sterk genoeg zijn het verdedigen van hun eigen piraat fort is eenvoudig - hetzelfde geldt voor de invallen.

Hoge score - piraat op de carrièreladder

Rum voor stoere piraten vrijgegeven van de nieuwe high score. Gehoord voor een bepaalde waardering periode de top 50 spelers, dan heb je een schat te ontvangen.Bron: Officiële Website