Kort tussendoortjes: Hitman – Sniper


breuk&# 039; je je sniper rifle en been&# 039; je op de uitkijk. Op het juiste moment drukt u in Hitman: Sniper op de trekker ...

Toen een paar jaar geleden Hitman - Absolution op de markt kwam, Square Enix had het idee om het spel in de aanloop te bevorderen met een gratis Vorbestellerbonus. Met de zogenaamde Hitman Sniper Challenge spelers kregen de kans om een ​​voorproefje te krijgen voordat in het spel aangeboden en daarmee de wachttijd tot de release te overbruggen. Nu is het concept wordt weer opgenomen, maar deze keer als een spel voor mobiele apparaten met de besturingssystemen Android en iOS. In tegenstelling tot eerdere aankondigingen Hitman is: Sniper niet een free-to-play titel geworden. Net als bij Hitman Go moet ongeveer vijf euro worden gelohnt.

Download de app nubreuk&# 039; je je sniper rifle en been&# 039; je op de uitkijk. Op het juiste moment drukt u in Hitman: Sniper op de trekker ...Download de app nubreuk&# 039; je je sniper rifle en been&# 039; je op de uitkijk. Op het juiste moment drukt u in Hitman: Sniper op de trekker ...Download de app nubreuk&# 039; je je sniper rifle en been&# 039; je op de uitkijk. Op het juiste moment drukt u in Hitman: Sniper op de trekker ...Download de app nubreuk&# 039; je je sniper rifle en been&# 039; je op de uitkijk. Op het juiste moment drukt u in Hitman: Sniper op de trekker ...Download de app nubreuk&# 039; je je sniper rifle en been&# 039; je op de uitkijk. Op het juiste moment drukt u in Hitman: Sniper op de trekker ...

Een paar zenuwslopende uren op de kust

Trainingsfaciliteiten dit keer is niet een high-rise in Chicago, maar een idyllisch high-tech-villa in de schilderachtige baai van Montenegro. Als een huurmoordenaar Agent 47 lig ik op de loer en krijg verschillende banen die moeten doen vanuit mijn bureau. Meestal komt uit een bepaald doel. In de Villa, ondertussen, een bijenkorf van activiteit. Sommige gasten vieren, anderen bespreken belangrijke zakelijke en menig feestganger heeft plezier met een lichte meisje. Tussen de aanwezigen waren veel criminelen en veiligheid mannen te verbergen, dus ik heb altijd om hun ogen open te houden en liever wachten een minuut langer en het abpasse het perfecte moment.

Als kenner van Hitman Sniper Challenge Ik weet meteen hoe de wind in deze Mobile running game en wat moet ik op letten in het spel. Naast mijn belangrijkste doel dat ik kan de volgende taken niet verwaarlozen, want zonder een missie wordt niet beschouwd als voorbij. Onder andere, kan dit een bepaald doel score om een ​​zekeringkast te barsten te krijgen of aan bijzondere voorwaarden, zoals het doden van een headshot terwijl de persoon actief is ingesteld. De eenvoudigste manier om dit te illustreren op een voorbeeldige job.

Uittreksel uit het leven van een Killer:

Mijn missie is een man genaamd Markus Krug af - met een hoofd geschoten, dit is de beperking! Door de omvang van mijn geweer kijken ik de scène op de voet. Ik indruk op me loopafstanden en proberen te anticiperen gezichtsvelden. Langzaam mijn pols toeneemt, zal de crosshair beweegt voortdurend rond en de vingers op het aanraakscherm een ​​beetje vochtig. Na een korte tijd zag ik mijn offer, maar het is omgeven door bewakers. Nu is het tijd voor mij om kalm te blijven en wachten op het juiste moment. Toen hij op zijn weg naar buiten, terwijl het verlaten van zijn bodyguard voor een moment alleen, heb ik de kans grijpen. Een snelle duwtje op het touch screen en de virtuele terugtrekking snel achteruit. Het volgende moment zie ik een enorme fontein van bloed in het gebied vestigt zich achter het offer op de muren, vloeren en ramen. Er is grote opwinding in de villa, maar mijn missie voltooid is en niemand heeft enig idee waar het schot kwam en dat ik de boosdoener. Enkele ogenblikken later heb ik mijn debriefing.

Betere uitrusting - hogere rating

Omdat in dit soort, de ongeveer 150 arbeidsplaatsen van het spelen aan de Montenegrijnse kust. Dit wordt gevolgd door een korte briefing en afhankelijk van hoe succesvol ik ook was, het is afkomstig van steenkool of onderdelen voor geweren. Er zijn 13 van deze donderbus dat ook enkele kunt kopen. Voor de motivatie op lange termijn evenwel bepalen wereldwijde rankings, waarop ik landen kan vergelijken met huurmoordenaars uit alle hoeken. is altijd kleine details rond het, dus ik moet aandacht te besteden aan nieuwe dingen constant veranderen Naast Villa en.

Impression liggen op de loer voor een half uur:

Hitman: Sniper kan me glijden in de huid van een huurmoordenaar. Ik heb uit te schakelen op een strategisch en zorgvuldige aanpak verschillende doelen en voldoen side missions. Na een korte tijd dat het spel me had gegrepen, nogmaals. De besturing werkt goed voor een redelijke aanpassingsperiode. Echter, een tablet is veel beter te spelen dan een smartphone, want hoe groter de vinger is, hoe meer hij verborgen van de actie. Schade is eigenlijk gewoon dat er slechts één locatie. Zo mooi Montenegro ziet er ook een beetje meer variatie zou zeker hebben gedaan van de titel niet onttrekken.