Drakensang Online: munten, Andermant, Draken – Valuta …In de free-to-play hack'n'slay spel Drakensang Online, zijn er verschillende valuta's die je bij verschillende gelegenheden gebruikt. Terwijl de Draken worden gebruikt bij evenementen, munten (goud, zilver en koper) en Andermant uw constante metgezel. Zonder deze virtuele geld dat u geen toegang tot nieuwe armor, wapens of andere belangrijke dingen die een held in de gevaarlijk spel wereld wanhopig in Drakensang Online nodig hebt.

Een van de belangrijkste valuta zijn de munten, die zijn onderverdeeld in goud, zilver en koper. quasi Het is het fundament van de handel, omdat de meeste dingen die je koopt in Drakensang Online en het spel valuta. Met de valleien je je zorgen maakt, bijvoorbeeld nieuwe apparatuur en drankjes. Je verzamelt munten, onder meer door hun Monster schnetzelt of verkochte items die u niet meer nodig. Om deze reden is het raadzaam om altijd het verzamelen van alle druppels, want zelfs als u ooit een gebruik voor een item hebt, kun je het nog steeds doen, in ruil voor goud, zilver of koper te ontdoen van het. Daarnaast zal je beloond worden met de dalen wanneer hun quests gedaan.

Andermant is de tweede belangrijkste munt in Drakensang Online. Dit is de betaalde premie valuta die je hebt om te kopen, in de regel met echt geld. Persistent en patiënt-speler, maar Andermant kan ook krijgen zichzelf bevrijden. Hoewel Monster niet vaak vallen Andermant, zo nu en dan, maar het komt ooit tevoren. Door gerichte bedrijven kan u ook gratis benadering van de premie munteenheid, die net is verbonden met wat doorzettingsvermogen. Zoals munten krijg je ook Andermant af en toe door voltooiden hun quests. Het is bijzonder efficiënt afwisselend om te doden in Drakensang Online Monster en taken te vervullen.

In PvP eer je punten verzameld.

Met behulp van een verscheidenheid aan producten die naar beneden bij de smid haar kan worden gesmolten, griste haar Glyphs of Power. De behoeften u om uw apparatuur te verbeteren. Als je gewoon geen passend item op de hand, dan kunt u eventueel Andermant in het vuur, dat kan ook naar beneden om glyphs worden omgesmolten gegooid. Hoe goed of slecht de verbetering er niet in slaagt, hangt af van de zeldzaamheid van de items en de hoeveelheid Andermant dat haar investeert.

De zogenaamde Drakes zijn de Event munt in Drakensang Online en bijgevolg slechts tijdelijk van belang. Zolang als een gebeurtenis wordt uitgevoerd, kunt u verdiend Draken in kostbare wapens, armor en andere unieke items voor de handel.

Als je wilt u in Drakensang Online PvP reizen Honor punten zijn ook belangrijk voor u die alleen verzamelt in deze game mode. In tegenstelling tot de eerder genoemde valuta's Honor punten niet kan worden gebruikt om dingen te kopen. In plaats daarvan zetten ze uw positie stevig in de PvP ranking.

Bron: Game