Khan Wars: Hoe behandel je de 10 grootste beginners vallen …Wij tonen u drie tips & Trucs terwijl je de scholen van de eerste uren van veilig spelen genavigeerd en kunnen de typische beginners voorkomen dode uiteinden van de strategie spel Khan Wars. In het eerste deel, wij vertellen je trucs voor grondstoffen, de speler rankings en demografie.

DC lading vooruit en aan het eind staan ​​leeg

Degenen die te verkwistend met zijn grondstoffen in het begin te behandelen, zal binnenkort niet meer. Dan kunt u alleen quests in de aanval te nemen je iets te maken, maar hoe werkt het?oplossing:de "consultant" rechtsboven in het speelveld is niet alleen gids, maar ook uw zoektocht gevers. Na een aantal succesvolle opdrachten u vloeistof weer en ook nog aan het leren alles wat u moet weten om te spelen.

Hoe gek build totdat plotseling niets werken

In een moment stomps haar nog sneller de opbouw van de grond als Chinese ingenieurs voor de laatste Olympische Spelen en daarna plotseling kun je niet van mij, noch militaire gebouwen bouwen.oplossing:Stad en de bevolking nodig hebben om gezond te groeien, wat betekent dat je ook om beschutting te bieden de nieuwe bewoners van uw stad. Voordat u andere speciale gebouw kan bouwen, heb je altijd een bepaald aantal huizen te bouwen.

wanhoop van de speler rankings

Na enige speeltijd heb je high bevochten u een aantal plaatsen in de speler rankings, maar als je wilt even later opgeven voordat je buddy, je bent niet meer terug te vinden in de lijst.oplossing:Spelers ranking wordt voortdurend bijgewerkt, als je een paar minuten van inactiviteit, kan het zijn dat je terug zijn gedaald tot een paar plaatsen. Dus probeerde een lagere rechtbank om u te vinden, of kijk naar rechts achter je naam.

  • Tips voor Khan Wars beginners deel 2
  • Tips voor Khan Wars beginners, deel 3

Bron: Officiële website van het spel