Boom Beach: Recruited held voor je leger!In Boom onlangs Beach helden aanvulling op uw leger. De nieuwste update biedt twee dappere vechters met speciale vaardigheden en een nieuwe dealer.

In veel strategie games helden zijn een integraal onderdeel van de gameplay. In tegenstelling tot de normale eenheden is dat zijn personages die sterker zijn dan hun gebruikelijke infanterie en speciale vaardigheden op de doos zijn. Nu is de gratis mobiele spel Boom Beach heeft zo'n stretching.

De Finse ontwikkelaar Supercell (bekend van Clash of Clans Clash en Royale) heeft een nieuwe update die de eerste twee helden feeder houden vrijgegeven. Aan de ene kant hebben we Sergeant Brick. De stoere dame weet hoe het het moreel van je soldaten verhoogt. Ze is ook een sterke vechter die uitdeelt keurig beschadigen. Naast Sergeant Brick is Captain Everspark kan je leger aan te sluiten. Ook hier is een vrouwelijke personage (met Boom Beach lijkt goed te werken met de emancipatie). Everspark worstelen met een elektrisch geladen sleutel en heeft een groot voordeel: als ze nog moeten gaan in de gevechten op de grond, het staat om u direct aan de Helden Hut volledig operationeel weer beschikbaar zijn.

Zodat u kunt profiteren van de twee heldinnen in Boom Beach, moet u de eerder genoemde helden hut. Vindt haar in de buurt van de kust. Het gebouw is er, voor het eerst te repareren. De heldinnen zijn niet u, maar dan onmiddellijk terug naar diensten. Zo Sergeant Brick steun uw troepen moet haar hebben gebracht uw hoofdkantoor op niveau 4

De helden kunnen ook zelf upgraden. Dit betekent dat u helden munten die je krijgt van de nieuwe, mysterieuze handelaar. De steeds opgedoken tussen vrijdag en zondag met hun onderzeeër, en elke week heeft andere aanbiedingen. Om haar abzukaufen hun kratten, hun tickets, die je op hun beurt krijgen steun van kisten of voor het verzamelen van de dagelijkse beloning boten nodig heeft. De dozen van de dealer bevatten verschillende dingen, waaronder gewoon de helden munten.

In aanvulling op deze innovaties, de nieuwste update van Beach Boom heeft kleine wijzigingen te bieden hebben: Machine guns zijn enigszins effectief en als je eenmaal je wapens laboratorium Level 3 verhoogd hebben, dan kunt u tweede prototype afweersysteem te bouwen, ten derde is er de vijfde wapens laboratorium niveau.

Bron: officiële website