Star Wars Commander: De eenheden van het RijkIn tegenstelling tot de rebellen de Galactic Empire is gebaseerd op de geconcentreerde superioriteit van gemechaniseerde vuurkracht. Enorme stalen reuzen en natuurlijk de beroemde Stormtroopers bepalen het beeld van het leger van Darth Vader. Elk van de eenheden heeft speciale kenmerken en eigenschappen die moeten het weet ben je succesvol wilt zijn in de strijd tegen de rebellen te zijn. Wat het heeft troepen in detail wanneer ze uw barakken of in de fabriek en wat trucs die u moet luisteren op het slagveld te verlaten, leer je in dit overzicht van de eenheden van het rijk.

Sturmtruppe

De ruggengraat van de keizer zijn altijd de standaard troepen geweest in het wit: de Stormtroopers. Alleen of in kleine groepjes, ze zijn niet erg effectief, maar gebruikt en masse, kunnen deze units echt gevaarlijk zijn. Hun bijzonder voordeel is dat ze zijn goedkoop en supersnel aan te werven. Dit maakt hen een nog betere eenheid dan hun rebel tegenhangers.

 • Kosten voor Niveau 1: 50 credits
 • Van Barakken Niveau 1

Dark Fase II soldaat

De versie in zwarte combat actie is al veel interessanter! Een Donkere Fase II soldaat is een echte stuk van het slagveld waar de vijand niet voorbij zo snel kan krijgen. Sterke armor en de voorkeur voor geweren maken dit infanterie-eenheid een schrik voor elke verdediging, vooral als hij op reis is met Stormtroopers of Scouts op sleeptouw.

 • Kosten voor niveau 1: 200 credits
 • Van Barracks Niveau 2

padvinders

Zwakke pantser, lage gezondheid en zelfs minder schade dan Normalo Stormtroopers? In de directe confrontatie Scout troepen zijn goed niet eens te buigen of kanonnenvoer. Deze duidelijke nadelen in de strijd te maken de Scouts van de Imperial Guard met stevige workout tijd en beweging snelheid offset: Sneller dan een andere eenheid zijn ze het vijandelijke kamp en plundering waardevolle credits en metalen eenheden voor u. Elk gebruik van de padvinders moet nog steeds worden beschouwd voorzichtig, anders, de 50 credits voor hun aanwerving zo verkwistend als enige plaats in de troep vervoerder.

 • Kosten voor Niveau 1: 50 credits
 • Van Barakken Niveau 3

Taurücken troupe

Gemonteerd units in Star Wars Commander vaak dienen als een snelle interventiemacht die een inbreuk zal maken voor voetvolk. doet het werk zelfs dit soort barakken met vlag en wimpel, omdat Taurücken het kan schotel uit. nog niet, maar de hagedis rijders in dienst van het Galactic Empire om een ​​andere functie te vervullen. Ze zijn goed gepantserd en kan zelfs moeilijk vuurgevechten waarmee ze ideaal zijn voor de bescherming van stormtroopers weerstaan. Zelfs de relatief lage ruimte verbruik en lage prijs zijn een vermelding waard.

 • Kosten voor niveau 1: 150 credits
 • Van Barracks Niveau 4

Reparaturdroide

De mechanische helpers zijn bijzonder effectief op het slagveld als je aanvalt met infanterie en voertuigen op hetzelfde moment. Ze betrouwbaar repareren je troepen zo lang als het je lukt om hen uit de vuurlinie te houden. Anders, de wendbare sondes zijn snel zelf te repareren.

 • Kosten voor niveau 1: 200 credits
 • Van Barracks Niveau 5

heavy Stormtrooper

Minder schade per transportruimte dan normaal stormtroopers, minder armor dan Taurücken en op dat traag? Op het eerste gezicht, de waarden van de heavy hitters zien underwhelming uit, maar een paar van hen als versterking vaak het verschil maken en om die reden alleen al hun credits waard. Probeer het uit!

 • Kosten voor niveau 1: 200 credits
 • Van Barracks Niveau 6

Sniper squad

Wie noemt de keizer als Sith Lords geen tijd hebt, maar het werk moet worden gedaan gegarandeerd? De Striker! Sniper maken veruit de meeste schade per seconde onder alle infanterie-eenheden van het rijk. Hun voorkeur doelstellingen vijandelijke eenheden, waardoor ze ideaal voor off gevaarlijke locaties. Niet zelden heeft een sniper veroorzaakt onder de Stormtroopers dat zeven anderen overleven. Dit verklaart ook waarom dit toestel is zo duur en vergt zo veel ruimte in het busje.

 • Kosten voor niveau 1: 350 credits
 • Van Barracks Niveau 7

stoottroepen

Alleen de elite van de keizerlijke infanterie kan uiteindelijk bereikt de raketwerper. Beschadiging van het oppervlak, eerlijke prijzen en lage trainingstijd kenmerken de stoottroepen. Neem de vijand hoofdkwartier gericht, gaat door de verdedigers snel het gelach, omdat de stoottroepen nog meer schade dan de zwaartekracht stormtrooper zal zijn. Hiervoor zijn weerstand valt verrassend klein.

 • Kosten voor niveau 1: 200 credits
 • Van Barakken niveau 8

Speeder, AT-AT of probe droids? Op pagina 2 vindt u de tanks en lopers uit de fabriek te vinden.

Wrong Side of the Force gevangen?
 • Om de eenheden van de rebellen

Speeder

De Speeder maakt de naam! De slider is ongewoon snel voor een eenheid zo vroeg in het spel en moet in de eerste plaats worden gebruikt om om vijandelijke troepen jagen. Ideaal off in PvE missies of voor versterkingen. Tegen gepantserde posities als torentjes, maar de plus-minus rekeningen zijn niet zo goed, want hij is ondanks goede waarden gewoon te duur.

 • Kosten voor niveau 1: 300 credits
 • Af fabriek 1

AT-ST-Ruff

De eerste loper, is het toegestaan ​​om te produceren als lid van het Rijk, helaas, is niet de almachtige vechtmachine, die men zou kunnen denken. In Star Wars commandant van de AT-ST Ruff wordt gebruikt als een verkenning van de beschrijving van. De snelheid van de beweging is niet te versmaden, in feite, maar in het aanvallen van deze fabriek unit onthuld zwakke punten. Op 10 Vervoer cursussen per Mech moet je nadenken over je toch, of infanterie beter werk niet kan doen in de vorm Taurücken troupe en / of Dark Fase II soldaten.

 • Kosten voor niveau 1: 500 credits
 • Vanuit de fabriek niveau 2

2-M-Hovertank

Een gepantserde monster met krachtige oomph beschrijft de 2-M nog steeds het beste. De hover tank is gemaakt om zelfs bestand tegen zwaar geweervuur ​​en breken moeilijk om de verdediging te breken. Met een paar van deze baby's en een Reparaturdroiden heb je een aanvallende beschikbaar die hoge muren en mortiergranaten als infanterie trotseren zowel overwint. De productie tijd is niet minder indrukwekkend.

 • Kosten voor niveau 1: 500 credits
 • Af fabriek 3

AT-MP

Een uitstekende aanvulling op de 2-M-hover tank is de AT-MP in Star Wars Commander. Uw raket salvo's te plaatsen in een zeer korte tijd verschillende gebouwen in puin. Echter, de flagrante vernieling potentieel ten koste van de snelheid en armor. Deze lopers moeten worden verzonden met een escort. AT-MP ook soms, maar als snelle interventiemacht om korte metten met schild generatoren te maken.

 • Kosten voor niveau 1: 750 credits
 • Af fabriek 4

AT-AT

Welkom in de koningsklasse van de gemechaniseerde oorlogvoering. De AT-AT is uitstekend in bijna alle opzichten en stampen getuigenis van de onbegrensde macht van de keizer. Als u slechts één van deze reuzen buiten werking te stellen, het kost een enorme inspanning en middelen. Echter, gezien het feit dat de AT-AT is een van de langzaamste eenheden in het Galactic Empire en de kwaliteit heeft zijn prijs.

 • Kosten op niveau 1: 1500 Credits
 • Af fabriek 5

probe droids

Probe droids zijn een ander dodelijk voorbeeld van de kracht van het rijk. De aanvraag voor deze zeer gespecialiseerde vorm van eenheid is de zoektocht naar vijand infanteristen die de droid doelbewust te brengen en betrouwbaar te volgen. Hoe anders niet echt om ook gebruik maken van de speeder in de strijd tegen de verdediging. De nog kleinere apparatuur vergeleken met het niveau-1 glijder wordt ook weerspiegeld in de prijs en het verder verminderd vermogen.

 • Kosten voor niveau 1: 200 credits
 • Af fabriek 6

Mobile Heavy gun

De grote broer van de sonde droids umbaranische MHC, een langzaam anti-voertuig unit met Splash Damage, die het Rijk heeft gestolen van de separatisten. Grote destructief potentieel is altijd een prijs, in dit geval nog minder armor dan de AT-MP. De Mobile Heavy kanon is bijzonder effectief in combinatie met gepantserde bal aaseters zoals hover tanks of AT-AT.

 • Kosten voor niveau 1: 500 credits
 • Af fabriek 7