Star Wars – Commander Heroes OverzichtGeen gebroken Death Star zonder Luke, geen Darth Vader zonder Obi-Wan Kenobi - ja, zelfs niet een solo nummer zonder Wookie sidekick. Wat zou Star Wars hebben geen helden? Duidelijk dat de belangrijkste personages uit de films in de mobiele game van de Star Wars saga een cruciale rol spelen. Maar zelfs de almachtige Rijk heeft in Star Wars: bevelhebber van de speciale protagonisten die geef niet zo gemakkelijk klein. Wat Chewbacca, Han, Leia en de helden van het Rijk zo op hebben en wat je moet hebben, zodat er rekening mee alles wat je leert in deze Star Wars Commander tip.

algemeen

Afgezien van enkele missiegerelateerde speciale operaties, heb je de mogelijkheid om held units te gebruiken alleen in PvP gevechten met andere spelers. In evenementen en avontuur scenario's (het verhaal) moet je een groot deel af te zien van hen, zelfs als hun opleiding moet worden ingevuld en ze twiddle hun duim in je basis. Heroes gemobiliseerd hun helden commando. Als lid van de rebel kunt u dit gebouw van het hoofdkwartier van niveau 3 op te bouwen, zelfs voordat de fabriek. Binnen het Empire Heldenmoed is veel minder vaak voor. U kunt de eenheden van de held commando's pas later, na de machinale massaproductie (fabriek hoofdkwartier van Level 3) te winnen voor uw zaak. Ook maakt, omdat de zogenaamde helden voortdurend gevoel van op maat gemaakte en speciale aanpassingen gedaan om de bestaande machines van de oorlog in het keizerrijk. Afhankelijk van de versie van de held beveelt u een of meer van de meest krachtige held units. Bovendien kunnen de waarden elke held in het onderzoekscentrum te verhogen.

Meer over Star Wars Commander
 • Tips voor infanterie rebel
 • Keizerlijke troepen in het overzicht

Heroes of the Rebellion

Han Solo is een echte warhorse. Als een smokkelaar die hij heeft geleerd hoe ekes uit en ook de dwingende waarden weerspiegelen. De eerste held aan de goede kant van de Force is ongelooflijk behendig, persistent dan enig Wookiee krijgers en bovendien een dozijn keer zo gevaarlijk! Terwijl de gewone soldaten in de strijd tegen de Stormtroopers als vliegen vallen, Han Solo is vet en standvastig tot het einde: een onverschrokken ridder die heeft een fantastisch eerste in de vijandelijke basis, het neutraliseren van het schild generator en incidenteel nog beschikbaar maakt de weg vrij voor iedereen.

Han Solo

 • De kosten op niveau 1: 1000 Credits
 • Van Helden Command Level 1

Niemand mag Chewbacca lachen, niet in het bijzonder wanneer hij op reis met zijn kruisboog. Deze jas carrier is een echte super-Wookiee. Hij kan alles wat een normale Wookiee krijger draufhat, alleen veel beter te doen! uitgerust ongelooflijk persistent en met indrukwekkende slagkracht Chewbacca neemt vaak op zijn eigen apart de verdediging. Zijn favoriete doelwit is in feite dat van alle Wookiees: Torentjes!

Chewbacca

 • De kosten op niveau 1: 1000 Credits
 • Van Heroes Command Level 3

Leia Organa is het beste dat de opstand te bieden heeft! Ongelooflijk sterk in de aan te pakken, snel en onvermoeibaar, de vrijheidsstrijder is op het slagveld. Bij voorkeur neemt het vijandelijke infanterie en tanks op de korrel, die ze umnietet alsof ze spijkers in de doodskist van de keizer waren. Hoewel de term one-man army past niet echt: Bij gebruik op de juiste vervangt alleen een heel bataljon van de eenheden - en moet alleen een plaats in het troepentransport als de andere helden van de rebellen ook.

Leia Organa

 • De kosten op niveau 1: 1000 Credits
 • Van helden command niveau 5

Heroes of the Empire

Experimentele oorlog machines zijn de keizerlijke reactie op de heldhaftigheid van de rebellen en de gepantserde tegenhanger van Han Solo, Chewbacca en Leia Organa. Een vroeg voorbeeld van experimenten is de Veteraan AT-ST, een stalen gegoten monster met vuurkracht die ongeëvenaard is. Met één, twee schoten brengt deze machine de meest achterban opstand geval. Even ter vergelijking: Zelfs in de standaard versie van de veteraan-AT-ST is veel sterker dan Leia Organa met overigens vergelijkbare waarden.

Veteraan AT-ST

 • De kosten op niveau 1: 1000 Credits
 • Van Helden Command Level 1

Meer uithoudingsvermogen biedt de volgende special-runner in de gelederen van het rijk. de AT-MP Mark III is precies wat er ontbreekt zoveel van de standaarduitvoering: vrijheid van verkeer en vooral een dikke armor, zodat de doordringende kracht van de raket salvo's tot zijn recht komen. Betrouwbaar overgestapt van deze prestatie mechanische oorlogvoering vijandelijke posities. Zo snel heb je torentjes nooit met de grond gelijk!

AT-MP Mark III

 • De kosten op niveau 1: 1000 Credits
 • Van Heroes Command Level 3

Als u de AT-AT al maakt in de standaardversie leuk is, wacht totdat tijden als de grote zwarte broer feesten gevierd worden! Zodra je de aanval met hem te beginnen, stampt de Elite AT-AT maakt in de richting van de vijand schild generatoren, en dat de rebellen dansen op zijn laserstralen. Met deze reus op de dansvloer niet echt schelen dat hij zich bewoog traag, de voordelen als de andere waarden zijn absoluut overtuigend. Nog een ding tot het einde. De kracht van de helden is het meest krachtig wanneer Elite AT-AT: slechts één plaats in de troop carrier (in plaats van 30)!

Elite AT-AT

 • De kosten op niveau 1: 1000 Credits
 • Van helden command niveau 5

Bron: Game