The Settlers Online


Med workaholic nybyggere bygge deg en liten landsby til en blomstrende økonomiske sentrum. The Settlers Online, kan du spille gratis direkte i nettleseren lek!

I fri bygge spillet The Settlers Online starter du med en liten bosetning på en liten øy som er utgangspunktet fortsatt helt ubebodd. Med en rekke produksjonsbygninger gi deg økonomien gående mens du bygger hus med overnatting for hardtarbeidende bosettere. 

Med de mange bygninger og produksjonskjeder som er tilgjengelige for deg, utvikle deg i The Settlers Online din lille landsbyen til en blomstrende, travle byen. En global lager og en rekke finansieringsmuligheter (buffs) hjelpe deg raskt fremme utviklingen av oppgjøret for å nå nye nivåer og dermed låse opp nye bygge- og spillalternativer.

Tidsfordriv ranerne av øya og øke produksjonen av råvarer!

På hjemme øy ekle fellows boltre seg i begynnelsen av sine rans leirene. Målet er å rasere alt fiendens leir til bakken for å erobre hele øya, slik at du får mer plass til settling. Du vil se at en balansert økonomi er viktig. Følgende ting du trenger for å produsere, blant annet:

 • Mat (som fisk, malt øl, brød, pølse, vann)
 • Byggematerialer (som tre, stein, marmor og verktøy)
 • Metall (for eksempel jern, bronse, stål og titan)
 • Våpen (som sverd, pistoler, buer, hester)
 • Bøker for forskning

En økonomisk oversikt viser i The Settlers Online er alltid hvordan produksjonen er i gang, så for eksempel, hvis du produsert overskudd eller visse varer tap gjør. Dine nybyggere fortsette å jobbe, selv om du selv ikke er online. Det er derfor viktig å sikre at ressursproduksjon er fortsatt i den grønne sonen, fordi ellers, hvis mulig, lageret tomt i ditt fravær. 

The Settlers Online

I næringslivet sammendraget ser du kjørende prosesser.

Sammen scurrying med venner og guilds

I Klanen vil alltid støtte og motta nyttige tips og triks, kan du også gi gaver til deg hver andre med ressurser. Er fremme du produksjon av andre spillere, de dere omvendt, favør. Dermed er alle utvikler seg raskere. Som medlem av en guild, kan du også løse hver dag, som det er klan mynter en guild søken. Denne valutaen akseptert av selgeren i klanmarkedet kategorien. Sortimentet endres regelmessig der.

 

The Settlers Online

Handle med andre spillere på klanmarkedet!

Sliter med opplevelser og vinne stort byttedyr!

Generals i The Settlers Online

Generals i The Settlers Online

En viktig del av The Settlers Online er den såkalte eventyr. Den finner din oppdagelse for deg. Når du starter en, kan du gå hvor den kommer vanligvis flat gjennomgå raneren deg til en annen øy. Er også den siste leiren unna, slutter eventyret og du vil bli belønnet med massevis av tyvegods (tyvegods i form av varer, erfaringspoeng og noen ganger bygninger). Erfaringspoeng du trenger for å nå Settlers Online i nivå og låse opp nye bygninger eller enheter. Noen opplevelser du kan bestride sammen med venner, andre du takle alene. Her er en oversikt over tilgjengelige enheter:

normale enheterElite enheter
rekrutterfekter
bueskytteremontert Swordsman
rytterridder
militsersniper
soldaterArmored snikskytter
langbuemennmontert snikskytter
gunnersbesieger
armbrøst 
elitesoldater 

Enhetene du arrangere en generell, som transporterer dem til eventyret øya. Jo mer du går, jo flere typer enheter er til din disposisjon. I elite enheter bare avanserte spillere over nivå 50 har tilgang til.

The Settlers Online

The Settlers Online

Nettleseren spill av den populære PC-spillet serien

The Settlers Online er basert på den populære PC-spillet serien The Settlers (nybyggere 1 til 7), og har ingenting å gjøre med brettspillet "The Settlers of Catan" å lage. Nettleseren spillet kombinerer kjente elementer av bosettere serien med de fordeler og funksjoner i et online spill, som for eksempel interaktive funksjoner som laug og regelmessige oppdateringer. Blant de store nyvinningene publikasjonens av øya øygruppen, en forlengelse av hovedøya, kan du erobre nivå 50 for å få mer plass til settling del for eksempel.

Kjernefunksjoner av The Settlers Online:

 • Bygging av en øy byen ved lenket konjunkturer
 • Omfattende muligheter for interaksjon med andre
 • Forskning system for videreutvikling av spesialister (oppdageren, geologer, generaler)
 • Eventyr alene og sammen 
 • PvP-funksjonen
 • Hendelser med flotte premier, som jul, Halloween og påske
The Settlers Online

Du er nye øyer.

Vellykket fra start - og ingen ende i sikte

The Settlers Online er av Ubisoft datterselskap Blå Byte fra Dusseldorf, og er Ubisofts første virkelig vellykket online spill etter reaksjonen av Might & Magic Heroes Doms nettleserspill. Også rush til spillet snakker volumer. Under lanseringen åpne beta servere kollapset under angrep av spillerne. Nettleserspillet The Settlers Online har selv i dag, år etter den offisielle utgivelsen stor popularitet og har et aktivt fellesskap. å få venner i spillet, derfor er ikke et problem.