The Settlers Online: Facebook en terug!



Registratie op Facebook heeft voor- en nadelen. Zoals u wellicht in staat zijn om te gebruiken of ongedaan te maken, hebben we voor u samengevat in een kleine gids.

Iedereen die wil vervelende registratie stappen te voorkomen en noodzakelijk te delen zijn spel vooruitgang met zijn vrienden, want dat is een verband gebracht met Facebook-account kolonisten natuurlijk optimaal. Hiervoor moet je net voor uw registratie de blauwe "Schrijf je in bij Facebook"Druk op de knop in de log-in-box.

Hieronder vindt u een link naar een bevestigingspagina, in hun linking "vergunning" of nog kunnen afbreken.

Heeft u het eerste kiezen, kan het je spel vooruitgang nu gemakkelijk delen met vrienden en praten over het sociale netwerk. Hiervoor is echter het spel heeft toegang tot enkele van uw persoonlijke gegevens en stuurt u regelmatig e-mails over nieuwe functies of producten van Blue Byte Entertainment en Ubisoft. Als u dit te vervelend, kunt u verbinding tussen uw Facebook- en uw kolonisten rekening gewoon knippen:

Klik op je Facebook profiel van de kleine pijl naast de "thuis"Knop en selecteer uw "accountinstellingen",

In de linker categorie divisie heb je daar "toepassingen" Selecteer en uiteindelijk alleen de kleine "X" Klik naast de kolom van de kolonisten. Als u de afstand bevestigd, kan het spel geen toegang tot uw gegevens.

Let op! Als u verbinding maakt uit, verwijdert u daarmee ook de bijbehorende Score! Dus u zorgvuldig overwogen of je echt wilt om de koppeling van The Settlers Online breken met je Facebook-account!