The Settlers Online: pompoenen, zombies en golems – …Dit jaar is de viering van Halloween in The Settlers Online begint morgen. Dus je kan opstijgen goed voorbereid, we een samenvatting van de belangrijkste informatie samen. Veel dingen weet je zeker dat in de afgelopen jaren bekend, maar Blue Byte heeft een aantal nieuwe functies voor u in petto.

Halloween 2015 in The Settlers Online - Wat staat er op?

Laten we gaan op woensdag 21 oktober! Alle spelers niveau 19 kunnen deelnemen aan het evenement, dat zoals gebruikelijk uit twee stappen. De eerste turn-off vindt plaats op 11 november. Basiselementen van het evenement met ingang van deze datum, nog maar de handelaar blijft echter tot de uiteindelijke turn-off op 18 november in het spel. Voor kapotte Pumpkins krijgen hun munten, speciale buffs kunt u dan nog steeds wel gebruiken.

Tijdens het evenement beschikt u Pumpkin Master Eliot een bezoek en voorziet u van taken. Ook voor u is het noodzakelijk om pompoenen te verzamelen. Sommigen van hen groeien op je eiland - ze te pakken! Ook vrij zombies verschijnen opnieuw en opnieuw en verspreiden griezelig mooie sfeer in The Settlers Online.

verzamelen pompoenen - Hier is hoe!

Om de bouw buffs en items die haar pompoenen nodig te openen. Maar hoe je het van onschatbare waarde kas in The Settlers Online te krijgen? Hiervoor heb je verschillende opties.

Neem het op tegen golems en laat ze zien wie de baas is op het eiland! verzamelt tevens als vele pompoenen die groeien op het eiland en brengen u wat de begraafplaats van pompoenen. Drie pompoen velden per versie (klein, normaal en edel) kun je je verzekeren, dus maximaal negen stuks per speler zijn mogelijk. Daarnaast is de kas landt op uw account als u Halloween quests gedaan. U kunt de handel met andere spelers of u kunt de bron van vrienden te geven. Dankzij de "Halloween 2015" Drie verworvenheden je jezelf extra pompoenen.

Halloween successen in The Settlers Online!

Een Golem Hazzard

En opnieuw zijn Golems van de partij die moet worden bestreden. Ze komen in drie verschillende versies:

  • steen Golem - voor spelers tot level 25
  • United Golem - voor spelers tussen level 26 en 35, die de steen golem versloeg vijf keer
  • oude Golem - Spelers die de Verenigde Golem vijf keer hebben verslagen en op niveau 36-75, neem het met deze vee op

Vriendelijk ze niet dus kijk.

Na elke overwinning van de Golem verdwijnt en komt terug een dag later versterkt. Drie verschillende financiële middelen die nodig zijn om de tegenstanders te verslaan.

gezuiverd watersteen Golem20 water, 20 koper
verrijkte waterUnited Golem40 water, 20 hours
wijwateroude Golem60 water, 20 titaanhoudende

Pompoen tegen gebouw

Zodra u een bepaald aantal pompoenen hebben verdiend, je ze ruilen voor verschillende gebouwen. De volgende gebouwen zal haar om u op deze manier:

  • verbeterde boerderij
  • dorpsschool
  • graan
  • verbeterde Warehouse
  • farm
  • Decoraties (die de handelaar in de categorie Halloween voor gewillige kopers klaar)

De verbeterde boerderij is drie keer sneller in tarwe productie dan de standaardversie.

Een reis naar de handelaar

De dealer van uw vertrouwen in The Settlers Online is een nieuwe toevoeging aan bekend buffs als zuur, zoet, Zombie, Frank Stein en de heer Myers voorbereid. Nash Williams draaide haar gratis voor 48 pompoenen. De fijne meneer versnelde twee uur werven tijd van kazernes tot vier keer. Voor Reaper specialisten, de strijd geharde generaal in horror look, worden vergezeld door twee meer: ​​Prince Dracul is na twee keer te verliezen zo snel op zijn voeten. Ook van een avontuur dat hij nauwelijks kan vasthouden en flits uit aanzienlijk meer wendbaar. De gewetensvolle geoloog plaats - indien mogelijk - een tweede gebeurtenis.

Bron: Dev Diary