Clash of Clans: For smykkeskrinHvor ofte skrur opp dyrebar boks med premien valuta? Hvor mye er det? Og fremfor alt, det er en sjanse til å tørke støv av mer av det? På disse spørsmålene finner du svar på disse linjene.

Skrin i Clash of Clans

Igjen og igjen kan du få en gratis i Clash of Clans sine smykker. Er du for eksempel blant de beste spillerne, eller i en av de beste klanene, lokker deg en hel del av gratis clunkers. Ydmyk du går til i basen: Den åpne plasser i området av trær, steiner og soppvekst regelmessig falle til noen perler som beveger seg på kort tid på kontoen din. Jackpot variant som representerer smykkeskrin representerer. Lyst fint med regnbue animasjon er det kroningen av feltarbeidet. Fordi hun er en av de tilfeldig vises bre funksjoner for å hente deg etter et langt fravær med strass. En forskjell for grov, og det er fortsatt: Den smykkeskrin i flerspillerspill vises bare en gang, uansett hvor lenge du ikke ser i spillet utleid. Så hvis du ønsker å finne flere tilfeller bør du gjøre det, som definitivt trenger å gjøre det for mer grønn på basen. Fra tid til ikke å spille. Kanskje gå for iskrem ofte eller besøke bestemor - i alle fall ikke tre ganger om dagen i Clash of Clans luking. Dette betyr ikke automatisk finne det flere juveler på denne måten, men skal være klar.

På torget juvelen brystet vil du alltid finne 25 grønne steiner, ikke mer, ikke mindre. Det er ingen store eller små skattekister, og varigheten av Clash-of-Clans avholdenhet påvirker ikke innholdet i smykkeskrin. Hevingen anvender man arbeider i 30 sekunder. Han ønsker også å se 1000 enheter eliksir for det.

Kilde: Spill

oppdatering:

En ting til: Selv om spillmekanikken bak smykkeskrin som bre fungerer, fortsatt vises i boksen uansett. Enten det mange eller ingen den har trær / steiner i stykket punktet, vises smykkeskrin. Du må bare vente. Maksimalt kan du forresten opp til 40 stykker av denne trelast haugen, men bare på marginene. Stonehenge eller en lund er så, men alltid der.

Flere artikler Clash of Clans
  • angrep tips
  • Tips på veggene
  • Knyttet til enheter av den mørke brakker