The Settlers Online: Gids voor Excelsior update – het …Luchtschip Excelsior te landen!

Na uitgebreid XXL-update voor The Settlers Online, dat in het najaar van 2015 werd gepubliceerd, brengt ontwikkelaar Blue Byte met de Excelsior-update nog veel meer nieuwe inhoud aan de browser spel. Hoewel dit keer kun je niet verwachten van een eiland uitbreiding en geen verhoging van de maximale niveaus, het is een compleet nieuwe game mechanics om je eiland, bracht u tal van extra taken. In onze gids voor de Excelsior-update geven wij u een overzicht van de nieuwe content en features.

De Epic Hof

Het smeden van de Waarheid - Hoe werkt het?

De focus van de Excelsior updates is het Het smeden van de waarheid, die in het spel komt met de Excelsior luchtschip kapitein Sonya Graham.

Door te klikken op het luchtschip, het menu opent de smederij van de waarheid. Hier kunt u uw tekst snippets, de samengesteld van verschillende soorten documenten gevonden. Je kiest uit zeven verschillende productiemethoden (letters en begeleiden in drie moeilijkheidsgraden en een verhaal boek) en plaatsen zo strak pop uit wat voor soort snippets. Attentie: Er is geen garantie dat het smeden van waarheid in The Settlers Online produceert tekstfragmenten. Soms is de gesmede uitspuugt andere beloningen voor u. Blank doet dit niet uit, alleen kan het gebeuren dat het niet werkt met de snippets productie bij de eerste poging.

Letters (boven) en geleiding (midden) is beschikbaar in drie niveaus van moeilijkheid. Onder het verhalenboek kan worden gezien.

Als u één keer bij elkaar genoeg fragment van een bepaald type, het resultaat is het gewenste document. De volgende zijn:

 • brieven: Dit is de eenvoudigste vorm van teksten die het trekt in de smidse van de waarheid. Hebt u een brief samengesteld, een uitdagende zoektocht lijn (te vinden in de Quest Book) begin je met het.
 • gidsMet een afgewerkt gids een zakelijke onderneming begin je. Dit is een nieuw avontuur soort in The Settlers Online, die de financiering en de militaire troepen vereist, dat scenario en vechten avontuur combineert.
 • verhalenboekenAls je slaagt, maak een verhaal boek, u een campagne, die is samengesteld uit meerdere ondernemingen te beginnen.

Over het luchtschip komen dat je de waarheid te smeden.

Enterprises en campagne - Loot het nieuwe avontuur

Met de update-zes individuele bedrijven komen in The Settlers Online, die u ontgrendelen door gids. Je hebt in deze avonturen beide generaals met troepen te sturen naar carry on vijandige kampen plat, evenals promoties produceren als in scenario-AT's. De volgende bedrijven zijn:

Bedrijfsnaammogelijk beloningen
de ChupacabraIndustriële steenkool en goudmijn, Jungle House, Fill'er, promoties, decoraties
Aanval van de NoormannenIndustriële steenkool en goudwinning, promoties, tipi's (huizen), Fill'er, sneeuwvlokken
De slaapvertrekken van de DraakIndustriële koper en ijzer mijne, promoties, Fill'er, Black Castle, decoraties
The Lost CityIndustriële titanium en Salpetermine, Recept: Code (indien nog niet aanwezig), Promotions, Fill'er, residentiële gebouwen, decoraties
Een stap vooruitIndustriële titanium en Salpetermine, Recept: Code (indien nog niet aanwezig), Promotions, Fill'er, Haven Tower (Warehouse), piraten accommodatie, decoraties
waardevolle informatieIndustriële koper en ijzer mijne, promoties, Fill'er, piraten accommodatie, decoraties

Daarnaast kunt u een verhaal boek via tekstfragmenten te maken en lanceren de campagne "De boze koningin", die vijf "magische" dingen omvat - te weten:

Bedrijfsnaammogelijk beloningen
Van de visser en zijn vrouwMagische bonen, mortel, replenisher (graniet, salpeterzuur, titanium erts), bot Kerk
Hans en GrietjeMagische bonen, mortel, promoties (machine-olie, wilde bossen hars, elixir), decoratie (rode bomen, kersenbomen)
The Pied PiperMagische bonen, mortel, promoties (machine-olie, Barazek, chocolade), piraten accommodatie, bevroren herenhuis
RoodkapjeMagische bonen, mortel, promoties (machine-olie, elixir, wilde bossen hars), decoratie (engelen poort, kers, Oude Tempel), Black Castle, bevroren herenhuis
snow whiteMagische bonen, mortel, recept compendium Epic werf, plannen voor de epische rechtbank promotie "Lied van de concentratie"

Nieuwe gebouwen: Industriële mijnen en Epic Hof

Met de Excelsior-update een aantal nieuwe gebouwen komen in het spel, zoals u het hierboven reeds genoemde voordelen kunnen zien. In de single-do in The Settlers Online je kunt winnen Industrial mijnen, waarvan de productiviteit van een mijn komt overeen met het niveau. 7 Dit is heel erg aantrekkelijk, dan de reguliere level cap van mijnen tot nu toe op het podium. 6 De volgende Industrial mijnen er:

 • Industrial kopermijn
 • Industrial Iron Mine
 • Industrial kolenmijn
 • Industrial goudmijn
 • Industrial titanium mine
 • industriële Salpetermine

Zes Industrial mijnen vindt u de buit van de ondernemingen.

waarschuwing: Net als normale mijnen en de industriële ineenstorting mijnen, indien het optreden is opgebruikt. Daarom altijd zorgt ervoor in te vullen of gebeurtenissen in de tijd om de productie te onderbreken wanneer u hebt geen Fill'er meer!

De Epic Hof

De campagne "De boze koningin" kunt u ook de epische rechter winnen als je alle activiteiten voltooien. Voltooide haar campagne meerdere malen, zijn er plannen voor de epische werf, schakelt u de productieketens later. De epische werk gebouw werkt net als de Giant fabriek verwerking van hout. U kunt in het bijzonder effectief producties in epische rechtbank starten zodra u de beste plannen in de campagne hebben gewonnen. De volgende zijn:

 • Epic boerderij: produceert granen
 • Epic goed: productiewater
 • Epic graansilo: het vullen van graanvelden op
 • Epic molen: produceert meel
 • Epic Bakery produceert brood
 • Epische Brouwerij: geproduceerd moutbier
 • Epic stabiel: paard productie

Attentie: U kunt altijd vertrekken slechts drie producties tegelijk worden uitgevoerd, zoals in houtverwerking plant!

Dus je krijgt om kristallen

Tot slot, natuurlijk, roept de vraag op wat te tekstfragmenten te produceren zal kosten in de smidse van de waarheid. Goed nieuws: Je moet elke edelstenen te investeren. In plaats daarvan warmt de oven met kristallen, dat is een heel nieuwe bron in The Settlers Online, die in het spel komt met de Excelsior-update. Kristallen krijgt haar voor gratis wanneer u zich aanmeldt per dag. De dagelijkse login bonus is dat wordt gewijzigd. krijgen de beloningen de eerste zes dagen worden vervangen door kristallen, alleen de 100 edelstenen die ze krijgt op de zevende opeenvolgende dagen verblijf. Een andere bron van kristallen zijn de dagelijkse quests in The Settlers Online. Wie zijn tot nu vooral gekenmerkt door het feit dat ze vaak niet de moeite waard, omdat de beloningen waren zo laag. Dat je kristallen kunnen winnen voor het smeden van de waarheid hier nu, de taken maakt het veel aantrekkelijker.

Als alternatief kunt u ook gebruik maken van in het smeden pareltjes in plaats van de kristallen om de productie van chips te starten. 29 edelstenen corresponderen met een kristal - zodat goedkoop is het niet.

De Excelsior update brengt veel nieuwe gebouwen en decoraties op je eiland.

Boekbinden recepten voor rariteiten voedsel op te slaan

Wie is geïrriteerd dat de boekbinder moet in The Settlers Online zo lang om boeken te produceren, kunnen zich verheugen op de nieuwe recepten voor rariteiten voedsel op te slaan. Zoals je kunt zien op de bovenstaande voordelen van de onderneming, win je deze recepten met een beetje geluk met de nieuwe quests en avonturen. Het recept voor manuscripten die u kunt ontvangen door u ontgrendelen met letters quest lijnen en de taken voltooid. Het recept voor een compendium er op het laatste bedrijf van de campagne ("snow white"om te winnen), en het recept voor de code in de ondernemingen "The Lost City" en "een stap vooruit". Zodra u een recept, kunt u niet meer maken van de boekbinder, maar zeldzaamheden ook voedsel op te slaan de juiste boeken. Dit helpt bij het versnellen van het onderzoek, waardoor uw specialisten te verbeteren.