Forge of Empires: Historische Quest serie Albert EinsteinIn Forge of Empires is een nieuwe historische zoektocht lijn is beschikbaar: Deze keer, de natuurkundige Albert Einstein in het centrum.

Het is Maandag - niet per se de meest populaire dag van de week. Echter, voor de fans van gratis strategiespel Forge of Empires begint week vrij goed, omdat de Hamburg ontwikkelaar en uitgever InnoGames heeft geleid tot een nieuwe historische reeks van quests. Deze keer is het over een persoon die echt iedereen zou moeten weten. Zodra er een bestelling is voor het laatst ketting rond de fietsers en de "Tour de France" deelnemer Maurice Garin-François, hebben de game ontwerpers dit keer heeft de Duitse fysica genie Albert Einstein.

In de nieuwe quest lijn in Forge of Empires beleef je het verhaal van de man die naar voren de relativiteitstheorie aanzienlijk te zetten en dus invloed op de theoretische fysica en is voorgoed veranderd. Daarvoor was Einstein bekroond met de Nobelprijs 1922

Zoals dat hoort bij het historische zoektocht lijnen in Forge of Empires, de nieuwe taken in verband met Albert Einstein niet voor altijd worden afgespeeld in de browser spel. Net tot 20 maart, een week lang, heb je tijd om ze allemaal te voltooien. Je slaagt dit, zult u worden beloond voor een met een portret van Einstein. Ten tweede is er een nieuw gebouw voor uw virtuele stad: de "Checkmate Square", die wordt gehouden in de barokke tuin stijl. Niet alleen ziet er goed uit, maar heeft ook een speelse kant. Hij zorgt ervoor dat een aanval bonus, het minimum vijf en maximaal negen procent. Deze waarde is afhankelijk van in welke tijd u bent in Forge of Empires. In de "Oceanic toekomst", die binnenkort beschikbaar zal zijn, zal de bonus maar liefst tien procent zijn.

Met de Einstein Quest serie vindt een nieuw gebouw zijn weg naar het spel.

Bron: Official Forum