Clash of Kings: Nieuwe functies voor alliantiesGoogle Play Store kan worden gevonden voor een paar uur, een nieuwe versie van Clash of Kings, wat vooral interessant als je op de weg samen met Alliance strategie spel. De onlangs geïntroduceerde wijzigingen betreffen voornamelijk in groepen georganiseerd spelers.

Zagerij, ijzermijn of Mithrilmine

Vanaf nu kunt u schakelden Alliance bolwerken automatisch vrijgegeven wanneer u Clash of Kings te spelen met een Android-apparaat. Natuurlijk moet je nog steeds voldoen aan de voorwaarden voor een speelse, dus bijvoorbeeld, een lid van de alliantie. Dan tot vijf per forten Alliance zijn in het. Een grote impuls voor de militaire operaties! Daarnaast heeft u toegang tot meer alliantie gebouw. Houd in gedachten dat u een besluit over een uitbreiding gebouwd, zodat beide zagerij, ijzermijn of Mithrilmine. Namelijk, kan het slechts één alliantie gebouw middelen op hetzelfde moment.

Workshop voor iPad en iPhone

Heeft u Clash of Kings op de iPhone of iPad te spelen, je moet wachten je een beetje langer voordat u kunt profiteren van de alliantie functies. Hiervoor krijgt u de workshop in de strategie spel van gisteren te vinden. De reizende verkopers nu komt door elke dag in het kasteel. En dagelijks spreken: In de taverne mag je je vanaf nu elke dag een beloning pick. De hoogte van de beloning is afhankelijk van hoe goed je haar te slaan, en in de respectieve quests om punten plukt.

Bronnen: App Store, Facebook-pagina en forum van het spel