Clash Royale vrijgegeven strategie spel voor Android en iOSDe volgende kaart

De nieuwste Firecracker "Clash of Clans"-Macher is nu officieel uitgebracht. U kunt meteen aan de slag en maak oorlog tegen je in de multiplayer game met de Koninklijke, personages uit de Clash universum in real-time gevechten met anderen. Clash Royale is gratis beschikbaar in de app stores van Google en Apple te downloaden. Echter, in het spel heb je de mogelijkheid om virtuele goederen en goederen te kopen voor echt geld, wat u te bieden heeft onder andere, tijdsbesparing en nog veel meer.

In Clash combineert Supercell Royale elementen van tower defense-genre met trading cards componenten. Stel je voor honderden kaarten die hun opleiding gepot alleen in het spel, een dek met elkaar uit waarvan je denkt dat het genoeg is om de tegenstander te dwingen om zijn knieën. Beetje bij beetje u verdien je op deze manier altijd beter kaarten en Levelt selbige op en op. Daarnaast kunt u zich samen met vrienden om krachtige clans en tegen andere allianties.

Heb je niet eens meer weten of u inspiratie voor tactiek nodig heeft, dan is er de TV's Royale. Daar vindt u een kijkje nemen op de meest spannende gevechten van andere spelers en hun manier iets leren.

Bron: Officiële Website