Demon Slayer: Melodie van de oorlog


Te beschermen als een legendarische held met buitengewone capaciteiten van uw stad in een combinatie van actie op basis fantasy role-playing en complexe gebouw strategie.

Demon Slayer: Melodie van de oorlog is een mix van klassieke online RPG en de bouw strategie spel. Je begint de campagne met de keuze van je personage, of zijn klasse. Je held kan de gevaren van de fantastische wereld van monsters, onder meer te maken als een krachtige krijger, sluwe schurk of wijze tovenaar. Afhankelijk van uw keuze van het karakter klasse u het beheersen van bepaalde vaardigheden en uit te voeren verschillende wapens. Tijdens een krijger nooit te vechten uit de weg en zijn tegenstander maakt met machtige zwaard blaast een volledig einde, de schurk is veel alerter en steunt op hinderlagen. Zodra je je personage hebt gemaakt op basis van uw eigen, kunt u gemakkelijk in de twee-dimensionale wereld van de Demon Slayer: bewegende melodie van de oorlog. Daarin vind je verschillende monsters die je neer te halen in de automatische en turn-based gevechten en kan verzamelen experience points. U zult ook meedoen quest gever dat je verschillende opdrachten te geven en kun je zelfs daar te begeleiden.

De constructiestrategie van de browser Games begint zodra u uw eigen stad die moeten beheren en te beschermen krijgen. Je hebt verschillende gebouwen, zoals appartementsgebouwen, een smid of een marktplaats gebouwd dat alle van een bepaald doel te voldoen. Productie gebouwen zoals boerderijen en goudmijnen te bevorderen verschillende grondstoffen die worden verwerkt tot producten. Deze kunt u gebruiken of te verkopen zelf. In de loop van het spel, je versterkte nederzetting ontwikkeld als een bloeiende metropool. Visueel is de browser spel gebaseerd op role-playing games van de jaren negentig.