DriftCity


Ga vol gas op de straten van een afgelegen eiland in de Stille Oceaan! Ga verder met de nieuwste technologie, de andere tegen de muur en pimp je auto met de nieuwste componenten naar de top.

Update: De algemene versie is ingesteld, de aanduiding van een speler is volgens de Japanse versie van DriftCity maar nog steeds speelbaar. 

de Download spel DriftCity is op het eerste gezicht een gewone auto racespel, maar al snel blijkt een echt hoogtepunt te zijn ...

Het idee is dit: 's werelds olie-reserves zijn bijna uitgeput en alle Autoracen is nu al aan het eind. Als een volledig nieuwe energieleverancier wordt gevonden op een afgelegen Pacific eiland. De nieuwe wonder stof genaamd Mittron en al snel begint te degraderen.

Tot zover de achtergrond verhaal van Drift City. Anders zijn er natuurlijk alle spannende functies dat een auto race spel simulator nodig. Je kunt racen door de stad, te voldoen uitdagende missies of neem uw bemanning snelle race helemaal gratis met uw auto.

Vooral gevarieerd Drift City is de grote verscheidenheid aan missies. De leveringen bent u bij elk tankstation drie om uit te kiezen. U kunt weer te ontmoeten en zo geld te verdienen deze orders.

Je probeert in dit soort missies een aantal punten in uw stad zo snel mogelijk te bereiken en hebben geen specificaties voor de route en orde. In tracking mode is ongeveer om je tegenstanders op de openbare weg te vernietigen door crashen in hen.

Eén keer per dag, kunt u ook een dagelijkse missie, die willekeurig wordt bepaald voor u wanneer u zich aanmeldt Drift City. Voor de dagelijkse missie krijg je tokens die je kunt inwisselen in petto voor nuttige tuning onderdelen.

Total Drift City is een succesvolle auto racespel dat veel andere functies biedt.