winnende putt


Groen gras, oceaan geluiden in het oor, brekende golven op het strand: Wie zou niet willen gaan als, speel een rondje golf in deze omstandigheden!

Om de prachtige omgeving te creëren, de golf simulatie winnen Putt met behulp van de CryEngine 3 van FarCry- en Crysis maker Crytek ontwikkelde. De grafische engine is gekend voor een levensechte weergave van virtuele fauna. Voor een nauwkeurige animaties echte professional golfer voor motion vastleggen van opnames waren meer dan beschikbaar is. Is het tijd dat u uw chauffeur grijpen en hecht aan de eerste tee - maar niet te worden afgeleid door het landschap! De zeven cursussen zijn taai u enkele en alleen de beste blijven onder par.

Authentieke golf simulatie

Als een echte professional, hij zorgt ervoor dat je het niet erg dat het weer kan veranderen. De wind de grootste vriend of vijand kan een golfer, moet u de voorwaarden in Winnen Putt dus bij iedere slag altijd rekening houden met en dienovereenkomstig selecteer uw type opname te winden. Maar het weer alleen is niet lang uit de volgende Tiger Woods of Martin Kaymer. Even belangrijk is de timing bij aanrijding, net zoals u uitstappen om een ​​mooie schone swing. En is heel essentieel dat u de juiste club te bereiken op het juiste moment.

Kies de juiste club voor een hole-in-One

In winnen putt u het gehele beschikbare bandbreedte. Er zijn de "bos" (De lange weg zijn gemaakt van hout). Ze zijn perfect voor grote kortingen, maar maar heel onnauwkeurig. Als u precisie nodig, bereiken voor "ijzer" of een "wig", Met hen zul je niet ver komen, maar je hebt meer controle. En als je het hebt gemaakt op de groene en het gat is gelegen op slechts een paar meter afstand, is de "putter" uw eerste keuze. Om echt een heel goede golfer geworden, natuurlijk, is het noodzakelijk nemen van risico's en een goede portie.