verpletteren online


MOBA vecht in een big game wereld? Crush Online aanbiedingen alleen dat! In de MMO je vecht met andere spelers om de macht in de fantasiekoninkrijk Gaia.

In de fantasiewereld Gaia is oorlog. Drie facties vechten voor controle over het land, de vrede is niet in zicht. Maar dat is des te beter voor u, want de enige manier waarop je ervaart in de gratis MMO verpletteren online veel spannende multiplayer gevechten in de beste MOBA-stijl.

Crush Online biedt een enorme spelwereld

Ja, Crush Online heeft MOBA karakter in ieder geval. Je bestuurt je personage uit de isometrisch perspectief en vecht eigenlijk net als in League of Legends, Dota 2 of Heroes of the Storm. Maar terwijl je onafhankelijke gevechten te voltooien op relatief kleine kaarten in deze bekende arena vechtspellen, kan de Koreaanse ontwikkelaars JoyImpact sets te schrijven naar een aanhoudende, uitgestrekte spelwereld u vrij te verkennen bij Crush online.

Aan het begin van uw grote PvP avontuur kiest u voor één van de drie facties. dan voor u te trekken in kleinere schermutselingen en grootschalige belegering gevechten waarin meer dan de afzonderlijke sectoren van Gaia beslist regels die groep. Hier heb je de keuze uit vele helden en veel wapens, natuurlijk niet zijn nu allemaal beschikbaar. Veel items die u nodig hebt die je verdient voor nu. Daarnaast zijn er verbeteringen aan de mogelijkheden van de afzonderlijke figuren, welke als een MOBA worden onderverdeeld in verschillende klassen. Sommige delen van de schade, werken anders dan de klassieke tanks en anderen te helen hun bondgenoten en fungeren als ondersteuning.

win brengt overwinning

Zoals in elke Moba team spelen is dan ook in Crush Online belangrijk - of het nu in de strijd tegen vijandelijke spelers of AI tegenstanders. Natuurlijk kunt u stevig tegen elkaar aansluiten en dus altijd helpen het team van je factie om de controle over Gaia zelf met andere mensen in een gilde te grijpen.