Knabbelscharen


Na Rovio ruime aandacht van de boze gevogelte heeft gegeven, is het tijd voor mooie kleurrijke vinnen vervoerder: de Nibblers.

Van het koele water in de warme droge

Het leven van een vis is prachtig: Dag na dag dat ze zwemmen door de oceanen en bewonder de fantastische onderwaterwereld. Maar op het land zijn er veel grote dingen die u niet mag missen. Fruit, bijvoorbeeld. De vissen zijn gekomen op de smaak en gewoon niet genoeg van sappige vers voer krijgen. Ze zijn dan ook zo verslavend dat ze kunnen wagen naar het platteland. U leest het goed: De vis van mobiele games Knabbelscharen durven eigenlijk van het koele water op het droge. Maar nu ... zijn er tal van reptielen, die de smaak van de vinnen te waarderen en zou graag keer knabbelen op hen stoeien. En al de fruitige avontuur veranderd in een zeer gevaarlijk. In Knabbelscharen uw taak is om vier, vijf of meer fruit bij elkaar combineren om de nibbler met hun vaardigheden op te wekken. Met hun vaardigheden is er inzicht in de vis, niet alleen oogsten meer fruit, maar ook veeg de reptielen een en om ze veilig en gezond te ontsnappen. Tegen de tijd leer je de talenten van Coral, Octo en andere vissen gestuurd om te gebruiken op het juiste moment. En dus moet je, als je wilt naar een niveau met een ton van de punten af ​​te ronden.

Flutschige vinnen draagt ​​voedergewassen

Als je eenmaal vast zit, ga naar Rovio free-to-play mobiele game het u zeker helpen een aantal power-ups voor. Als je wilt zien hoe je vrienden uit om neer te slaan op het tropische en gevaarlijke eiland, kunt u kijken op en laat ze grote giften van elk moment.

De app Knabbelscharen verschijnt als free-to-play mobiele game voor iPhones en iPads met iOS versie 7.0 en is geschikt voor zowel kleine als die uitkijken naar uitdagende puzzels met vis, fruit en verschrikkelijke reptielen en grote puzzel fans.