4 foto’s 1 woord


Breng een beetje van de hersenen macht te smelten en daardoor het algemeen vormend onderwijs beïnvloeden? Er zijn 4 foto's 1 woord precies goed!

De naam zegt het al!

Het principe van 4 foto's 1 woord is zeer eenvoudig. U bent gepresenteerd vier foto's, van waaruit u een woord en behoefte kan ontlenen. Soms zijn deze min of meer duidelijk, waardoor de moeilijkheidsgraad voor elke persoon anders blijkt. Nadat u hebt gedownload, kunt spelen op je smartphone, het begint onmiddellijk. Er zijn geen ingewikkelde tutorials, beschikbaar sinds de puzzels te werken voor zichzelf. De eerste paar puzzels die je doet tijdens de vlucht en door de manier waarop u schulst een beetje van de woordenschat. Deze vier foto's of afbeeldingen zijn geselecteerd in veel gevallen, zodat u alle foto's niet zorgvuldig hebben gezien, omdat vaak de oplossing concept is duidelijk uit de context van de andere foto's. Bovendien wordt een selectie van verschillende brieven aan u gegeven, waar u ook afleiden de oplossing. op voorwaarde dat een beetje op aftrek, is 4 foto's 1 woord niet zo moeilijk.

Het kan echt lastig zijn

Van tijd tot tijd zult u in deze Mobile spel Echter tegenkomen beelden combinaties waar je de spreekwoordelijke domkop. Het maakt niet uit hoeveel je nastreeft, je gewoon niet om de juiste oplossing te krijgen. Maar er is een remedie. krijg je munten voor elke puzzel opgelost. Dit op zijn beurt, kunt u gebruik maken van valse brieven te elimineren, of een brief rechtstreeks naar de juiste plaats te zetten. Maar het plezier is niet goedkoop. Het was pas na 20 tot 30 opgeloste puzzels die je kunnen helpen men gebruik maken of u echt geld te investeren en te kopen munten. Je hebt namelijk de optionele mogelijkheid om echt geld te investeren om sneller vooruit te gaan. Een must is het niet.

4 foto's 1 woord is er gratis voor Windows Mobile, Android en iOS in de respectievelijke app store te downloaden.