Lands en Lords


Maak van je kleine koninkrijk een succesvolle rijk en laat je tegenstanders wat er in je. Was een strategisch slimme verhuurder en verover een imperium.

de naam Lands en Lords kan nu al voorstellen hoe het er op het spel. Veel Lords probeer je eigen land zo groot en krachtig mogelijk te maken. Er zijn veel verschillende strategieën die kunnen worden gevolgd, evenals een geavanceerd gevechtssysteem waarmee je veel mogelijkheden te openen.

Maar Lands en Lords komt met een veel meer van jullie. Er zijn in totaal 90.000 Hexkarte van gebieden die verschillende continenten, eilanden en zeeën omvat. Ergens zult u uw begin te maken, stellen de bouw en uit te breiden, onderzoek doen en het uitvoeren van zeeslagen. Dat je meer succes bij Lands en Lords en weer als winnaar in de gevechten kan zijn, moet u gebruik maken, de uitoefening van de acties tegen je vijanden of helden nemen om spionnen te helpen.

Doel van Lands en Lords is om de grootst mogelijke imperium op te bouwen door het veroveren van andere landen van je vijanden of zelfs meer overdracht strip vrije ruimte in uw woning. Maar je moet niet te ruw zijn, voor uw eerlijkheid in het spel in een systeem van eer wordt gehouden en dit zou niet mogelijk zijn als laag.

Get vele overwinningen, was de held deze tijd en zo bouw je een ongelooflijk groot rijk. Land en Lord is gezegend met vele opties en een hoop stress op je. De geïntegreerde chat- zal u helpen in contact met je medespelers te krijgen.