fantasie Rivals


Treedt op als een held uit een ver land om het stadium van de werking van Fantasy Rivals. In dit kaartspel voor browsers en smartphones, kunt u uw vaardigheden te tonen als een slimme duelist.

Een klassieke online kaartspel vol met fantastische legendes wacht u wanneer u in de wereld van Fantasy Rivals eerste. Spel, bouw je een stapel van verschillende kaarten die hun volle effect alleen in de juiste combinatie te hebben. Dan is het meteen in de strijd! Net als in het vorige spel Urban Rivals sta je in real time tegen spelers van over de hele wereld en uit te voeren met de strategie en tactieken om de overwinning van je karakter. Een wereld kaart zie je alle missies waarin je goud, edelstenen en ervaring te verzamelen vinden. Door het spelen meer games je collectie compleet je geleidelijk aan en vecht je locatie per locatie aan de top van de ranglijst. De multiplayer game fantasie Rivals is vooral een trading card game waarin je zelfgekozen personages in krachtige helden. Een heel team van verschillende wezens die je hebt voor de selectie, in dat je klaar bent om de markt voor nieuwe items voor je held team te bladeren zijn.

Om je personages sterker te maken, moet je Gems. Deze vindt u bijvoorbeeld in de opdrachten van Fantasy Rivals. Het levelen van je huisdieren is belangrijk, wil je zelfs in geavanceerde botst met je tegenstanders bijbenen. Tijdens de training modus kunt u uw vaardigheden te trainen tegen de computer. Je maakt jezelf met het basisspel is voorzien van bekende en ontwikkelen van uw belangrijkste personages als zij dat nodig achten. Genoeg getraind? Dan is het richting PvP! Vriendschap wedstrijden tegen andere spelers je bij je hebt in de Classic-modus. Wilt u meer, heb je ook de mogelijkheid om je weg omhoog u in de ranglijst Spelen Fantasy Rivals werken.

de Trading Card Game is beschikbaar als een free-to-play online game en een gratis speelbare app op iTunes en Google Play.