invasjon


I 2020 har alle byer og regjeringer blitt ødelagt. I mobilspill Invasion rekruttere deg din egen hær og grip for verdensherredømme.

Av lyden av eksplosjoner og lukten av ødeleggelse du våkner. Du er i krigen av alle kriger i krigssonen. Som sjef for ditt eget militærbase du holder tømmene i mobilspillet for smarttelefoner og nettbrett. Her tar du vare ikke bare om utdanning av soldater, men bekymre deg med gårder for matforsyningen eller bygge banker, slik at kontantstrømmen ikke stopper. Med forskningsinstitusjoner du utvikle avanserte våpenteknikker og så er fremme moderne krigføring. Raskest det er nye ressurser, men hvis du ausrückst og angripe fiendens baser.

På verdenskartet velger du deg først din neste offeret og deretter bestimmst kampstrategi. Bestemmer selv hvor mange av dine tropper du sender i kamp. Av militære jeeper, tanks og helikoptre du sette sammen et sterkt team og lyder anklagen. I et fullt 3D-animert marken forfølge deg kampen i sanntid, noe som avhenger først og fremst overlegne tall og taktisk smarte posisjonering dine enheter. Etter seieren igjen har du et verdifullt stykke land mer erobret og så foredle gradvis territorier.

Her er du i invasjon aldri reist alene, men vil dele deg verdenskartet med mange andre spillere fra hele verden. Betyr at du kan chatte med andre sjefer kommuniserer og selv bygge allianser. På denne måten hjelpe deg allierte, bygging og forskningsprosjekter gjort raskere. Skulle diplomati mislykkes, men når det kommer til den endelige avgjørelsen duell på slagmarkene i verden. Invasion du kan ta betalt for iPhone, iPads samt Android-Last ned utstyr og komme i gang.