treinstation


Geniet van het luxe leven van een rijke spoorwegmagnaat. In het treinstation overbrug je een groot om zaken te doen op de baan.

Vanaf de eerste stoomlocomotieven diesel en elektrische locomotieven aan de moderne treinen van de moderne tijd - in mobiele en online game treinstation spoorweg fans zullen hun kosten te krijgen.

Plezier voor jong en oud

De fascinatie van het snuiven van ijzer paarden kunnen gelijkelijk over jong en oud te vinden. In het spoor Game Train Station kunt u deze passie naar hartelust uitleven. Of u nu een stille bewonderaar of dedicated verzamelaars van modeltreinen speelt geen grote rol. Maar de bouw strategen Non voorliefde voor rail essentie van de economische en transport simulatie zijn ontgoocheld iets.

Eenmaal over de hele wereld

In het treinstation bouw je een eigen treinstation, de weiterentwickelst je stuk voor stuk en ausbaust. Door middel van contracten met andere ondernemers en handel erwirtschaftest je dat je de nodige fondsen om te beginnen als een spoorlijn eigenaar. Uw functies stuur je naar de hele wereld, langs molens, bergen met besneeuwde toppen of de stedelijke canyons van wolkenkrabbers. Staal in San Francisco, benzine naar Rio de Janeiro of Londen, beslis je alleen waar en hoe je winst maken.

Diesel of maglev?

In het treinstation zijn er vier verschillende types van treinen: stoommachines, diesel-aangedreven locomotieven, elektrische voertuigen en de magnetische levitatie. Afhankelijk van welk type je in dienst hebben, u verschillende bonussen, zoals extra ervaring of winstmarges, gebruik. Goud dat je in de eerste plaats te verdienen door het vervoer van passagiers en post. Met de verzending van goederen en producten voldoet u aan contracten en kan uw station te bevorderen. U bent ook speciale wagons zijn beschikbaar waarmee u hark in een veel experience points.

Wat maakt deze Zugspiel is de verscheidenheid aan authentieke treinen. Lokale en internationale modellen uit alle tijdperken van spoorweggeschiedenis is te vinden op je weg naar de top van de ranglijst. Functies zoals:

  • VR klasse L Triple
  • Acela CP
  • BR Class 50
  • HLR 77

In Trainstaition een geschikte locomotief voor iedereen. Het spel beginnen je ofwel direct in de browser op uw pc of je jezelf de tablet app voor iPads en Android-apparaten in elke winkel.