truck natie


Met 400 pk onder de kont trekt u uit de snelwegen van Truck Nation. Als het hoofd van uw transport bedrijven vrachtauto's uw bedrijf.

Zelfs de oplegger chief

Kilometer lange jams en constant politiecontroles zijn nu beschikbaar voor uw dagelijks leven. Als je in Browser Game Truck Nation om zijn eigen forwarding besluiten van de grond af op te bouwen, met inbegrip van dergelijke gebieden onaangenaam om uw dagelijkse gang van zaken. Voordat u kunt uitrusten als hoofd van forwarding op hun lauweren, is er nog genoeg te doen. Ten slotte wordt in de winkel niet gerund door zich. Steeds denk dat je ook dit terug naar oude tijden, als je jezelf de snelwegen onveilig als vrachtwagenchauffeurs hebben gemaakt en duwde talloze overuren. Nu echter, je best doen en proberen zo hoofd te draaien een klein bedrijf in een solide bedrijf. Terwijl u in staat om een ​​aantal winstgevende transportopdrachten te landen en een aantal van uw vrienden te maken als een chauffeur te trekken bent, maar het is onvermijdelijk dat je de ruimte nemen, zelfs achter het stuur van een vrachtwagencombinatie. Maar zelfs op de weg geldt: overleefd Alleen de sterkste! Na verloop van tijd, het transport verzoeken zijn steeds complexer en consistente klantervaring gek. Maar wat je niet alles voor de liefde voor geld te doen. Zolang je niet eindigen als de uitbuiters-Trucker groep genaamd "The Corporation".

Een vrachtwagenchauffeurs voor elke situatie

Om de zakelijke rollen te krijgen, moet je dus vroeger of later andere bestuurders. Hoe handig dat er zo weinig kandidaten in de strategie spel dat graag zou willen werken voor je. In de meeste gevallen zult u een aantal kandidaten op de arbeidsmarkt te vinden en, natuurlijk, overtuigde elk van hen met hun eigen sterke punten. Maar waar zijn sterke en zwakke punten zijn. Terwijl de ene chauffeur heeft niet veel uithoudingsvermogen, krimpt uit risicovolle banen en moet nog een hoop geld de volgende vrachtwagenchauffeurs vereisen minder begrepen voor niet veel van een vooruitziende blik en loyaliteit. Voor welke kandidaat of welke kandidaat je besluit is aan jou alleen. Het belangrijkste is dat uw medewerkers doen de overdracht opdracht naar beste weten en overtuiging, jet snel door echte steden - zoals Keulen - en niet duurder dan nodig. Alle actie in Truck Nation verloopt turn-based. In een 12 weken lange ronde probeert u een groot deel van de kaart voor u consumeren en om het leven moeilijk voor je tegenstanders te maken.