rail natie


Als een spoorweg fan u wijden in dit spel mooie functies en de controle van een spoorwegnet, die zijn gelijke niet kent.

Vanaf de industriële revolutie tot en met geavanceerde, moderne wereld: In de vrije economische simulatie rail natie bent u treinen uit zes verschillende tijdperken beschikbaar. Dit kan bijvoorbeeld diesel, elektrische of stoommachines dat u een upgrade constant. Je erbaust routes en het plan van de lokale en lange afstand met het oog op zakelijke klanten en passagiers te voldoen gelijk. Waar wacht je nog? Een trailer misschien? Daar ga je!

Spelen Rail Nation online en reis door de spoorweggeschiedenis

Je beweegt je probeert om de winstgevendheid te maximaliseren om te gebruiken voor uw vervoer bedrijven, bouwen om het spoorwegnet en zal verkennen van nieuwe technologieën. De winst die u einfährst, zal het afhangen van de vervoerde goederen. Sinds Rail Nation online wordt gespeeld MMO, zul je relatief snel kom je teamgenoten die met hun bedrijven concurrenten of komen samen met u in een spoorwegmaatschappij. Zo kunt u samen te werken voor het succes en de concurrentie met andere bedrijven.

rail natie

Ook stoommachines circuleert in Rail Nation.

U investeert uw onderzoek wijst slim, je zal verbeteren in de loop van je carrière je moves - zodat ze sneller en kan aanzienlijk meer lading dan dragen. Hier zijn bijvoorbeeld een aantal locomotieven die u kunt gebruiken in de zes verschillende periodes van de browser en mobiele games Rail Nation:

  • 1. Tijdperk: Schwalbe, ezels, Falcon
  • 2. Tijdperk: panter, lynx, olifant
  • 3. Tijdperk: Hercules, Morpheus, Osiris
  • 4. Tijdperk: Apollo, Ares, Poseidon
  • 5. Era: Eenhoorn, Medusa, Satyr
  • 6. Era: Oger, Olympus, Hydra
rail natie

Je bent nieuwe gebieden en bouwen stations.

Bovendien, speciale Bonusloks als Rode Wouw, Isis, Valkyre of titanium optreden. Wat goederen die u bestelling transportierst van A naar B, bepaalt u helemaal alleen. Onder andere zijn steenkool, hout, hardware, machines en elektronische producten om uit te kiezen. Is dit te worden in het bijzonder gewilde grondstof, wordt u beloond met veel geld.

rail natie

De verdere ontwikkeling blijven altijd in beeld!

Volle kracht vooruit!

De browser en mobiele game heeft een dynamisch landschap kaart. Je begint met het in een stad van uw keuze en maken dat uw spoorwegnet geleidelijk is aangesloten op andere gebieden met veel verwerkingsinstallaties. Als u de enige succesvolle, is het vervoer van goederen op gang zo goed.

één van je taken, het opstellen van praktische dienstregelingen en routes plannen slimme - immers snelheid en veiligheid in de handel in goederen, worden geactiveerd. Concurreren tegen andere spelers regelmatig uitdagingen staan ​​in de simulatie op het programma. Uw station gebied zelf ook gestaag ontwikkelen, en je zurückgreifst tot een totaal van elf gebouwen.

rail natie

Met de trein gaat van plaats tot plaats.

In aanvulling op een fictieve speeltoestellen, is er ook de VS scenario en door de update "Stoom over Europa" een Europa-scenario - speelden beiden op realistische kaarten. De twee updates van de inhoud werden aangevuld gratis in Rail Nation: In de Europese scenario tien regio vechten voor dominantie in het spoorwegbedrijf - 50 authentieke steden met zijn bezienswaardigheden kunnen worden bezocht. Stedelijke groei staat in direct verband met het succes van de spelers - die ook als burgemeesters en presidenten worden gekozen en coördineren als politicus gezamenlijke projecten.

rail natie

In Amerika, zet u uw continentale routes voor goederentreinen.

Het scenario in de VS is op een kaart van de Verenigde Staten in plaats daarvan, biedt typische Amerikaanse locomotieven en richt zich op de concurrentie tussen bedrijven in het oosten en de West Coast. Beide scenario's uit te breiden de rail-natie games voor zowel beginners als veteranen tot geheel nieuwe uitdagingen.

Rail Nation online spelen samen met vrienden

Om niet alleen in het treinverkeer zijn, kunt u beginnen met vrienden een samenleving. Actieve hulp bij de bouw je rijk is, zodat je bijna zeker al. Burst uw bed, bijvoorbeeld, bijna voordat steenkool, kunt u deze delen met uw collega grondstoffen eenvoudig. Bovendien, met je bondgenoten het je lukt om de sterke concurrentie achter je hebt.

rail natie

Wat goederen die klanten eisen?

Uw vaardigheden zullen je bij veel wedstrijden de test. Hier concurreren u tegen andere ondernemers in uw stad en probeer het niet alleen geld, maar ook prestige oogsten. In de spannende finale, je eindelijk een kans om de algehele Zugspiel Rail Nation winnen.