Orde en Chaos Online


Exploits wachten! Ervaar een perfecte 3D MMORPG direct op je telefoon. Orde en Chaos Online neemt je mee in een enorme fantasie wereld die je erkundes met andere mobiele vrienden

Met 1,7 gigabyte aan vrije ruimte wacht u een van de momenteel meest uitgebreide MMORPG's, die eerder werd uitgebracht voor mobiele apparaten. Vier landen heersen in de 3D-wereld van Orde en Chaos Online. Aan de kant van de orde zijn elven en mensen vechten voor Chaos Orcs en Undead. U bepaalt niet alleen, ook, welke vaardigheden en eigenschappen om je personage te besturen als een lid van wat mensen die je voor orde of chaos maken van oorlog, maar. Van duizenden combinaties monteert u uw eigen karakter en make-up om je eerste grote avontuur.

Je reist te voet, zelfs de achterkant van krachtige mounts of bij toverslag. Je een weg door woestijnen, jungles, bergen of donkere struikgewas kunt u niet alleen een uitdaging tegenstanders, maar ook steeds nieuwe taken. Veel NPCs hebben uw hulp nodig. Door het oplossen van hun problemen en bestellingen accepteren, heb je toegang tot betere apparatuur en duik te krijgen dieper in het verhaal van Orde en Chaos Online. Donkere kerkers lokken u met een rijke buit. Grote steden is het belangrijk om te verkennen. Wat je doet in dit 3D-spel voor iOS en Android is allemaal alleen achter je.

Natuurlijk, je handelt in deze MMORPG Gameloft nog niet alleen. Talloze andere spelers maken ook deel uit van het universum van Orde en Chaos Online. Behandel met andere personages, nieuwe vrienden te vinden in een gilde en trek samen mis is met hen om nieuwe avonturen. Of vraag andere uit en erarbeite u een naam in de PvP arena. Verschillende slagvelden in Orde en Chaos Online bieden u de kans om je vaardigheden te testen in een team op de proef. Als een groep, hun contracten tegen andere ten strijde trekken en geprobeerd, bijvoorbeeld om de vlag van de tegenstander vast te leggen.

Sinds augustus 2014 de MMORPG Orde en Chaos Online free-to-play, dat is speelbaar voor gratis zonder abonnement.