Tanki online


Fire! Uten å måtte laste ned og få tilgang hekk du faller i Tanki Online slagmarken og vise alle hva som er i deg.

i fri nettspill Tanki online vil lede deg i korte runder mot andre spillere. Du styrer et tredimensjonalt miljø en tank over berg og daler, alltid på utkikk etter dine motstandere. Hindringer og busker gir god plass til å finne deg selv på jakt etter tungvint følges dekning og planlegger et bakholdsangrep. Denne korte lufte du sårt tiltrengt men.

Over hele kartet, avmerkingsbokser, klar til å holde overraskelser for deg:

  • reparasjon kasser: Regenerer 200 vernepunkter per sekund og redusere virkningene av frost og brann i 2 sekunder
  • dobbel beskyttelse: Beskyttelsen av tanken vil bli doblet i 45 sekunder
  • dobbel skade: Du dømmer i 45 sekunder på dobbel skade
  • akselerasjon: Den maksimale hastigheten på tanken øker i 45 sekunder
  • landmine: En ekstra våpen som du kan sette rett under deg og påfører 120-240 skade på fienden hvis han går om det

Hvis du Tanki Online spill og se en fiende tank, bo på det beste alltid er på farten og brann fra full pipe.

Tanki online

Slå deg sammen med andre spillere!

Hvis du sendte du flytter rundt områdene med power-ups, kan du sikre en avgjørende fordel i kampen for å beseire sta motstander.

Lett å lære, vanskelig å mestre

Hvis ditt første ritt og kamper ikke vært lykkelig, la oss ikke henge hodet! Et bredt utvalg av ammunisjon og en rekke forbedringer som våpen, kjøring pidestaller og andre mikro forbedringer tilgjengelig for deg å ta din Tanki Online karriere i angrep.

Tanki online

Selv i snøen blir det hennes høye.

betales oppgraderinger med krystaller, som du enten kan kjøpe eller samle på Tanki Online over tid. Så du kan gradvis fortsette å forbedre og sveve opp vinneren på slagmarkene i din stål dyret.

Slå deg sammen med andre Tanki Online spillere til å være permanent seir i tank kamper. Som medlem av et team kan du ta hevn, og dessuten lære et triks eller to opp i krigsspill av førsteklasses tank drivere. Sammen du leverer deg spennende gruppekamper, bygge samarbeid stadig videre og gjøre deg selv som et navn blant alle spillere fra Tanki Online.

Tanki online

Med riktig strategi for laget ditt mot motstandere.

Tanki Online leke og klatre til toppen av rangeringen

Avhengig av hvor vellykket du handler i hver runde, får du poeng i militæret ranking system av spillet. Avhengig du kan fra den totale poengsummen glede seg på kampanjer og sterkere versjoner av kamp kjøretøy. Jo høyere militær rang, jo bedre er våpen og oppgraderinger for tanken din. I actionspillet Tanki Online slik at du kan holde klatre høyere trinnene på karrierestigen og trumf i de ulike spillmoduser.

Tanki online

Beskytt din flagg fra fiendtlige angrep!

Generelt kan man klatre 30 forskjellige gradene i Tanki Online. Fra nybegynner og enkelt soldat på korporal, sersjant, sersjant, løytnant opp til general eller den høyeste rangeringen: For 30. plass, den generalissimo, totalt 1.400.000 erfaringspoeng er nødvendig - for langsiktig motivasjon i Tanki Online spill er så bekymret !

Mange modi er tilgjengelige

Foruten vanlige runder i stil med "alle mot alle" der alle mot alle, og slagmarken til den enorme kaoset, kan du også i de modusene "kontrollpunkter" og "Capture the Flag" bevise dine ferdigheter. I begge modusene gjelder det å gjøre erobringene for sine team - enten kontrollpunkter som er fordelt på kortet, eller flagget til motstanderen.

Tanki online

Den nye matchmaking som skal testes til torsdag kl 16 o'clock.

Alternativt, plasserer du deg selv i flerspillerspill sammen med dine venner i "team Deathmatch" utfordringen å flytte til andre grupper i kampen. Her lagspill mellom deg og dine lagkamerater er det viktigste.

Selv om du har nå fått et ønske om å komme inn i din egen stål koloss med kjettinger for å samle seire, erfaringspoeng, krystaller og oppgraderinger for bilen din, kan du ikke vente lenger og fortsatt starte i dag for å spille gratis i Tanki Online.

Og hvis du ikke kan komme ut av rask action nok, men ønsker en mer krevende grafikk, måler dine ferdigheter i oppfølgeren Tanki X bevis!