Civilization Revolution 2


Opplev Sid Meiers Civilization-serien som en app for smarttelefoner og nettbrett. I Civilization Revolution 2 lede deg en nasjon ut av ingenting velstående i ...

I antikken har du ingenting, men noen nybyggere og elementær kunnskap om overlevelse. Men disse elendige start forholdene er tilstrekkelig til å legge grunnlaget for en sivilisasjon som varte tusenvis av år, og er uten sidestykke i menneskehetens historie. Målet ditt er å vokse den mektigste nasjonen i moderne tid, for å kjempe kriger og å oppdage nye teknologier. Den eneste måten du sørge for at navnet på sivilisasjon for alltid i minnebrikker. Du er leder for dette folk og styre gjennom dine handlinger på fortsatt eksistens eller ødeleggelse av ditt folk. Du gjør marsjen gjennom tidene, venter på deg i dette mobilspillet moderne militært utstyr og nye enheter som jetfly og hangarskip. Kjernekraftverk gi energi til dine byer, mens moderne medisin er ikke kompenserer uhelbredelige sykdommer. På din reise gjennom tidene vil du møte kjente fjes. Snakk med Abraham Lincoln, Gandhi og Napoleon i denne strategispill. Tren deg i diplomati håndtak og bringe kulturell og økonomisk boom, men også bære Sørg for at ingen andre din overlegenhet er farlig - når som helst.

En annen måte å bevise dine ferdigheter som en linjal og leder, gir Scenario Mode of Civilization Revolution 2 vendepunkter i menneskehetens historie Spiller du i denne modusen gradvis ta opp utfordringen å oppleve visse situasjoner under spesielle forhold igjen - og så kanskje som seirende ut historiske slag.

Civilization Revolution 2 er etterfølgeren til den originale konsollen spillet Sid Meiers Civilization Revolution fra 2008. I motsetning til andre medlemmer av den kjente strategiserien denne bygningen spillet er en eksklusiv tittel for mobile enheter. Civilization Revolution 2 Du finner App Store for iPhone 4S +, iPad 2+ og iPod touch nedlastingen. 5 en Android-Versjon er også tilgjengelig i Google Play-butikken.