Galaxy Legend


Misjon er å lede mobilspill Galaxy Legend for iOS og Android din egen Starfleet og stå i kampen mot verdensrommet pirater og fiendens festninger av den galaktiske trussel.

Det er året 2841. Du vil avvist som sjef for din egen base i det uendelige enorme universet og RESET stede her i tidligere uutforskede områder. For å tjene mest ettertraktede ressurser for en gradvis utvidelse av plass koloni, nekte deg i utgangspunktet kjemper mot verdensrommet pirater. For eksempel kan være ved å utvide dine Citadel flere alen - valutaen i spillet - genererer. I institusjoner som Research Center, er de maksimale ekspansjonsfasen av dine våpen og rustninger økte med tech poeng, for ulike spor for utvidelse på dine romskip tillate deg inkrementelle forbedringer for ildkraft, fremdrift og skjold.

Disse er også stort behov for et stadig vanskeligere slagene. Strever du først bare mot noen skip om gangen, er du et høyere nivå enn på en gang alle flåtene der riktig posisjonering av skip og målrettet bruk av kompetanse er avgjørende for seier er. Single-player spillet forteller historien om utvidelse din i verdensrommet, hvor det er å fornekte mange boss kamper som krever all dyktighet av en flåte admiral.

Som kjemper mot AI på lang sikt er for ensformig, som kan være i den omfattende multiplayer del av Galaxy Legend falle. Her tusenvis av spillere kjempe på virtuelle slagmarker for seieren. I arenaer kamper mot andre spillere blir utfordret og belønne vinneren med prestisje poeng. Ved dette er din multiplayer rang økt, aktiveres av de nye fordeler i spillet. For eksempel, flere skip steder for Starfleet eller tilgang til elite oppgaver hvor sjeldne planer for våpen og rustninger vinket som belønning. Galaxy Legend er gratis iOS og Android tilgjengelig.