Clash of Clans


På slagmarken av Clash of Clans la deg ut purka, for å forsvare landsbyen din. Ingen fiendtlig enhet kan komme til deg!

Clash of Clans er et strategispill som ikke bare strukturen i landsbyen din er i sentrum. Her fremskritt også kampsystemet i fokus. i gratis Mobile spill for din iPhone, iPad eller Android-enhet du starter først av alt for lite. Men med utholdenhet og strategiske ferdigheter du forvandle din tomt i en imponerende oppgjør. Men jo bedre oppgjør, er misunnelig også motstridende spillere. Hurtig du kjemper i blikket og vil bli et populært mål. Da er det øynene og gå! Med mektige mennesker du slå tilbake, for å forsvare landsbyen din.

Barbarer og drager i kamp

Den gratis multiplayer spill beviser med en søt tegneseriegrafikk. Så fra brutale kamper du ikke frykte deg, her det går, selv om grafisk noe ufarlig, men handling er ikke kort ennå. Med krigstrollmenn, barbarer og selv drager du trekker inn i kampen og prøver å dominans over verden Clash of Clans å vinne. Men dette vil ikke være lett, fordi en annen spiller også forfølge akkurat dette målet. Lone har det spesielt vanskelig, så det lønner seg å opprette en klan eller bli en pre-eksisterende. I første omgang, nisser dine største fiender, men snart har den Goblin kongen selv også ut for å få deg og din landsby. Minst så vil du ønske deg en kraftig klan som du bakoversveis selv den mest sterk motstander.

Defense er like viktig

Din egen stykke land du forsvare med hjelp av bomber, vegger, feller og tårn eller kanoner ved siden av deg ti forskjellige typer enheter tilgjengelig, som du bør definitivt bli brukt. Nedlasting og avspilling Clash of Clans er gratis. Imidlertid er en Internett-tilkobling er nødvendig for å gamble.