Blood Brothers


Som en modig Blood Brother du utforske mørke huler og samle ville monstre som støtter deg i kampen mot fienden.

Blood Brothers er et gratis Mobile spill, som plasserer en viltvoksende fantasiverden i fokus. Før du kan kaste deg inn i eventyret, må du bestemme om en karakter fra en av de tidligere elleve løpene tilgjengelig. En titt på den allsidige valg viser at tilbudet er svært blandet, kombinere ulike legender og Märchengut. Den elektroniske rollespill er tilgjengelig gratis for alle aktuelle smarttelefoner og tablet-enheter.

Som Lizardman, Goblin eller mørk alv, er din jobb å trene en hær og deretter til å lede dem på slagmarken. Hvis du heller foretrekker den klassiske versjonen, er du også kjente helter som mennesker, dverger eller Samurai tilgjengelig. På din reise gjennom Arnashia utforske dere begge underverdenen og grønne enger og tropisk jungel skoger. Der vil du møte voldsomme monstre som du enten kan beseire eller legge dem til din handel kort samling.

Elektriske støt til Flame Breath, såkalte "Familiars" er preget av spesielle ferdigheter og støtte deg i kamp mot fiendtlige styrker. Siden beholdningen er gjenstand for ulike begrensninger, hjelpe taktiske hensyn når du setter sammen laget ditt. Blood Brothers har mer enn 400 forskjellige magiske følgesvenner, og gir deg muligheten skytende skapninger å selge eller bytte med andre spillere. Om Empower og evolusjon dine Familiars er stadig kraftigere og lære nyttige oppgraderinger.

Et omfattende wikiside serverer deg og dine venner til å hjelpe og forteller deg elementer, fangehull og oppdrag. I tillegg Blood Brothers tilbyr ukentlige hendelser som jevnlig ber deg ekstra spillinnhold. Når du har opprettet kontoen din, har du tilgang til din personlige kode. Deler du denne med dine medspillere venter deg unike belønninger og verdifulle ressurser som blod, mynter eller tørket salvie.