Dragonvale


Jurassic Park var i går. I Dragonvale betreust du din egen Drachenhort med over 100 forskjellige vinge dyr. Avl, stamfisk og få nye Drage kopier eller besøke øyene venner i dette mobilspillet.

Du starter på en flyvende øy og bygge første hovedbygningen for din drage avl. Den bevingede Feuerspeier er oppdelt i en rekke elementer, slik som brann, plante, lyn, vann, luft og mange flere. I begynnelsen du kjøper fra forhandler som en plante og lyn drage. Etter en romantisk stevnemøte i arne kom et aske drage i verden som kombinerer både elementer av foreldrene kort tid senere. På denne måten kan bli oppdaget i Dragonvale utallige nye drage arter. Eksperimentelle oppdretter kommer hit av sine kostnader. Spesielt sjeldne arter som regnbuen drage som krever en rekke elementer av foreldrene.

Med så mange nye innbyggere, selvfølgelig også bekymret for overnatting må gjøres. Hver av Drakes har Dragonvale andre preferanser. Brann Dragons er i en Lavagehege, planter drage i skogen og frost drager føler deg mest komfortabel på en frossen innsjø. Riktig plassering er også viktig i at generere dragen gull per minutt. Avhengig egnet bolig, migrerer mer gull til kontoret. Å øke inntekten ytterligere, kan du også gå opp i nivå drage. For at du trenger fra mat produsert av gårder. På denne måten dragen din gumlet opp til nivå 20 høy, og selv svært forskjellige, med sitt utseende.

Gjennom en portal på øya jevnlig besøkende strømmer til parken for å se på den siste dragen. kan alltid se hvor fornøyde de besøkende er og hva de ønsker via en skjerm. Klag på for liten plass i parken? Ikke noe problem. Kjøpe flere øyer eller fjerne forstyrrende steiner og trær for å gjøre plass til nye drage kabinett. også pene dekorasjoner sikre at dine øya besøkende føler helt godt og betaler du regelmessig besøker.